Dokonalý servis, profesionalita a najmä všadeprítomné emócie a nezabudnuteľné zážitky. Vila Zuberec je nový apartmánový dom. Cieli na návštevníka, ktorý chce spoznať ešte stále neobjavenú Oravu zo zázemia štýlového apartmánu.

 

Vila Zuberec_apartmán_I

 

Miešajú sa tu živé tradície slovenského vidieka s okúzľujúcou oravskou prírodou. Zuberec je bránou do najkrajšej časti Západných Tatier – Roháčov. Oproti iným prestížnym turistickým centrám na Slovensku má však jednu významnú výhodu. Ešte stále nie je objavený developermi, ktorí niektoré iné oblasti Slovenska premenili na turistický Disneyland a tak si zachováva svoj prirodzený charakter. Prázdne turistické trasy a ľahko dostupné atrakcie sú v dobe masového turizmu na nezaplatenie.

Vila Zuberec je pôsobivým východiskovým bodom pre spoznávanie Oravy a aktívny oddych v podobe skvelej turistiky, cykloturistiky a lyžovačky. Dizajnovo zariadené apartmány s profesionálnym servisom spájajú výhody zázemia špičkového hotela s pohodlím, aký prinášajú len takéto typy ubytovacích zariadení. Priestranné obývacie izby s pohodlným nábytkom a plne vybavené kuchyne dávajú priestor aj na dlhodobejšie pobyty. Bonusom je možnosťou prenajať si súkromný wellness, ale aj získať svoje parkovacie státie, či odložiť si bicykel alebo lyže v lyžiarni. Takmer každý apartmán disponuje vlastnou terasou, kde hosťa pohltia výhľady na okolitú prírodnú scenériu. Pyšní sú aj na svoju kávu, ktorá je podľa hodnotenia zákazníkov najlepšia široko-ďaleko. 

Nový trend investičných a servisovaných apartmánov je vyhľadávaný predovšetkým tými, ktorí hľadajú nezávislosť, dobrodružnú dovolenku, ale aj pokojné prostredie pre prácu formou home office, alebo vhodné pre digitálnych nomádov, ktorí chcú byť páni svojho času.

 

Vila Zuberec_káva

Vila Zuberec_apartmán_terasa

 

Novootvorený apartmánový dom Vila Zuberec riadi Ivo Šamudovský. Tvrdí, že ich klientelu tvoria predovšetkým turisti, ktorí majú náročnejšie potreby, požadujú individuálny prístup a ocenia slobodu. Ubytovacie zariadenie je však vhodné aj pre organizovanie incentívnych pobytov. Ponuka apartmánov je vyskladaná tak, aby si stretnutia užili početnejšie rodiny alebo skupina priateľov, či kolegov na spoločnom pobyte.

„Chuť užiť si nadobudnutú „slobodu“ neznamená ubytovať sa v horskej chate vybavenej s nepotrebným nábytkom alebo v apartmáne v rodinnom dome. My ponúkame emócie, nielen vankúš perinu a servis okolo toho. Sú klienti, ktorí sa rozhodujú výlučne podľa výhodnejšej ceny, ale aj klienti, ktorí si radi priplatia za kvalitu. My chceme naozaj spoznávať zákazníkov a spojiť našu ponuku s „atrakciami“ v okolí. Správne položiť otázku a dôsledne počúvať dokážu len dobre vycvičení, príjemní a ústretoví zamestnanci a v tomto odvetví sú oni kľúčom k úspechu, bez kvalitného personálu by bola cesta zarúbaná,“ naznačil Ivo Šamudovský, akým smerom rozvíja svoj tím a smerovanie vily.

„Ľudia dnes vyhľadávajú bezpečné miesta nepreplnené turistami, kontakt s prírodou a zážitky. A to presne Zuberec a náš apartmánový dom Vila Zuberec napĺňa. Možno vyberať od jednoizbových štúdií až po trojizbové byty, ktorých interiéry sú navrhnuté v odlišných dizajnoch, ale zároveň s dodržaním nami požadovaného štandardu. Chceme tak pokryť rozmanité potreby našich klientov-turistov, ale tak, aby uspokojili aj majiteľov apartmánov, ktorí využívajú apartmány pre seba,“ podotkol Ivo Šamudovský, ktorý si na Orave splnil svoj profesionálny sen, potom ako dlhé roky manažoval tie najvýznamnejšie hotely na Slovensku i v zahraničí. V Piešťanoch pracoval na otváraní prvého päťhviezdičkového hotela na Slovensku a bol pri spúšťaní dvoch hotelov Kempinski - jednej z najvýznamnejších hotelových spoločností na svete v Tatrách a v Bratislave. Tam sa naučil ako má skutočný hotelový biznis naozaj fungovať.

 

Vila Zuberec_apartmán_raňajky

 

Po týchto skúsenostiach sa napokon rozhodol otvoriť prvý a verí, že nie jediný ním "manažovaný hotel" v jednom z najkrajších kútov Slovenska. Orava je miesto, ktoré vyhľadávajú milovníci hôr i lyžiarska klientela. Na skok je Liptovská Mara, i populárne vodné parky Tatralandia a Bešeňová,

„Môžete si dopriať množstvo príjemných turistických prechádzok a horských túr jedinečnou prírodou Roháčov, či podmanivou Juráňovou dolinou a Kvačianskou dolinou. Nevynechajte ani možnosť hubárčenia, či zberu lesných plodov a bylín napríklad pri výstupe na Salatín. Navštíviť sa dá aj neďaleká Brestovská jaskyňa, Múzeum oravskej dediny alebo vyhľadávaný Oravský hrad. V zimnom období sú pre vás vytvorené skvelé podmienky pre prežitie parádnej lyžovačky, o čo sa postará blízke lyžiarske stredisko Roháče-Spálená, alebo priamo v Zuberci, kde je lyžiarske stredisko Janovky,“ ponúkol svoje tipy na spoznanie okolia Vily Zuberec manažér hotelového programu Ivo Šamudovský. „S radosťou vám pomôžeme pri výbere výletov a turistických trás, prispôsobených na mieru vašim požiadavkám, fyzickým zdatnostiam alebo poveternostným podmienkam,“ prisľúbil.

 

Vila Zuberec_apartmán_exteriér

Vila Zuberec_apartmán_II

Vila Zuberec_apartmán_IIII

Vila Zuberec_apartmán_wellness

Vila Zuberec_apartmán_turistika 

 

Text: BK
Foto: Vila Zuberec
Viac na: vilazuberec.com