Kristina Sandorova mladá a úspešná profesionálka, ktorá pracovala vo viacerých renomovaných (aj novootvorených) hoteloch, ale aj gastronomických prevádzkach na rôznych miestach sveta.
Mladý manželský pár Ida a Jozef Mairovci v roku 1985 začal prevádzkovať tradičný alpský hotel so siedmymi izbami priamo uprostred nádhernej prírody južného Tirolska.
Ak ste dovolenkovali v niektorej z ázijských krajín, určite ste si užili a doslova vychutnali pouličné občerstvenie, ktoré sa tam nachádza na každom kroku a jedlá pripravované pred vašimi očami sú skutočne fantastické. Trend street foodových reštaurácií sa za posledných desať rokov rozšíril aj u nás a patrí medzi trendové, zdravé a nezvyčajné druhy občerstvenia.
Pohodlne prespať, nabrať sily pri raňajkách a utekať za povinnosťami. Väčšine hotelových hostí už koncept hotela ako strechy nad hlavou nepostačuje. Na svojich cestách sú hladní po zážitkoch.
Mosty, technické diela, pamiatky ale aj praktické prepojenia dvoch brehov, ale aj dvoch miest, kultúr či svetadielov. Mosty sú nevyhnutné, skracujú nám cestu, pomáhajú v prekonaní prekážok. Môžu byť však aj umeleckým dielom, na ktoré sa chodia pozerať milióny návštevníkov.
Pod slovom carving fruit používaným v gastronómii sa rozumie vyrezávanie rôznych vzorov a motívov z ovocia a zeleniny. Pod rukami carvingových majstrov nezriedka vznikajú skutočné umelecké diela.