Kaštieľ PÉCHY v Hermanovciach pri Prešove je ideálnym miestom pre usporiadanie firemných, pracovných, ale aj súkromných a spoločenských stretnutí, konferencií, malých a veľkých garden party, sezónnych večerí a slávnostných posedení spojených s relaxom a wellnessom v krásnom prostredí.

 

titulna

 

Rezidencia je členom Historických hotelov Slovenska a Heritage Hotels of Europe – HHS & HHE.

 

Príjemné ubytovanie v Loveckom dome

Ubytovaní  môžete byť v historickom LOVECKOM DOME v šiestich útulných dvojlôžkových izbách vybavených vlastnou kúpeľňou. Tri elegantné salóny poskytujú príjemné posedenie pri krbe.

 

Pechy Castle 5

 

Ponuka zahŕňa ubytovanie s raňajkami alebo s polpenziou, sezónne jedlá z medzinárodnej i miestnej kuchyne. Môžete si tu spraviť aj piknik pod stromami, či guláš pri poľovníckej chate v lese. Treba sa iba dohodnúť.

 

9 Sitting room with piano

 

Firemné akcie, koncerty, výstavy, či plesy 

Pre usporiadanie firemných prezentácií, spoločenských udalostí, koncertov, výstav, historických večerí, či plesov ponúka svoje priestory jedinečný STARÝ KAŠTIEĽ s kapacitou do 150 hostí. V areáli Kaštieľa Péchy si môžete byť istí atmosférou nezabudnuteľného svadobného dňa. V ponuke je i elegantný Párty stan s kapacitou 150 hostí. Exkluzívnu atmosféru dotvára biely baldachýn, medené ručne tepané lustre, okrúhle stoly, pohodlné stoličky a veľký tanečný parket. Stand-by stoly pred stanom sú príjemným  miestom pre rozhovory s drinkom vonku. V prípade chladnejšieho počasia je Párty stan vykurovaný profesionálnymi ohrievačmi.

 

Fotka Péchy Castle Hermanovce / Kaštieľ Péchy Hermanovce.

 

Tenis, wellness, garden party, oslavy  
Čarovnú atmosféru vyžaruje aj CLUBHOUSE so svojou terasou, wellnessom, saunou a fitnesom. Taktiež si môžete objednať masáž alebo kozmetické ošetrenie pleti. Originálny CLUBROOM ponúka priestor a možnosti na rôzne príležitosti, akcie či ako útulný salón - klubovňa, ako konferenčná miestnosť na stretnutia alebo ako jedáleň na oslavy do 40 hostí. Vďaka multifunkčnému nábytku. Terasa disponuje sedením pre 70 osôb, vrátane malého stanu pre 30 hostí.

 

IMG 3331

 

Terasa pri  CLUBHOUSE

Terasa ponúka ideálny  a šarmantný priestor pre vašu oslavu vo vidieckom štýle, napríklad s pečeným prasiatkom. Vychutnajte si  špecialitu: plnené kačky pečené v peci na červenom víne, zemiakové lokše a červená kapusta. Pri jedle vám môže hrať a spievať ľudová hudba a čapuje sa pivo.  Celá terasa sa naplní skvelou náladou. Chefkuchár a Grillchef prispejú k tomu, aby ste sa v klubovej miestnosti či pri posedení na terase cítili jedinečne. Kapacita terasy pri Clubhouse je 70 hostí, prenájom zahŕňa malý stan s kapacitou 30 hostí, sety, stoly a lavičky, obrusy, sedáky a svietniky.

 

Péchy Castle Starý Kaštieľ 3

 

Anglický park 

Priľahlý 3-hektárový ANGLICKÝ PARK poskytuje návštevníkom oddych a regeneráciu a zároveň vytvára ideálny priestor na rôzne záhradné párty, koncerty, spoločenské, firemné a kultúrne podujatia. V areáli parku sa nachádza tenisové a petangové ihrisko, hojdacie siete, hojdačky v korunách stromov a ratanové sedenie pod stromami, ktoré dotvárajú ten správny nádych oddychu a relaxu.

 

4

 

 

Text upravila: Lenka Drgoncová 

Foto: Kaštieľ PÉCHY

Viac na: www.pechycastle.com