Zorganizovať profesionálne školenie, kongres, pracovné rokovanie či teambuildingovú aktivitu už nie je žiadny problém. Ľahko dostupná lokalita uprostred Slovenska, ponúka možnosť ubytovania, cateringu, a ďalšie technické a organizačné zabezpečenie. Toto všetko je pre klientov k dispozícii v našich troch hoteloch v regiónoch Oravy a Liptova, v rámci spoločného projektu Spájame Slovensko.

 

spajame slovensko kolaz

 

Hotel PARK**** je zrekonštruovaný hotel v centre mesta Dolný Kubín na brehu Oravy s multifunkčnými priestormi, skvelou kuchyňou, a letnou záhradou. Po náročnom dni oceníte dvojpodlažné wellness centrum s bazénom, alebo drink na letnej terase na nábreží rieky Orava. Ak túžite po aktívnom oddychu v nočnom bare si môžete užiť bowling s pohárom vychladeného sektu v ruke. Hotel svojou polohou umožňuje klientom okrem absolvovania pracovných stretnutí a rokovaní, aj relax a aktívne vyžitie v nedotknutej prírode, ktorá je všade navôkol, a okolie s kultúrno - historickými pamiatkami.

 

spajame slovensko hotelpark

spajame slovensko hotelpark 2

 

Hotel KULTÚRA*** je krásny historický novo zrekonštruovaný hotel s veľkou kapacitou a unikátnymi priestormi v centre Ružomberka. Súčasťou hotela je plne funkčná divadelná sála pre viac než 400 osôb a hotelové átrium, ktoré je využívané ako ideálny priestor na firemné večierky a spoločenské podujatia. K hotelu patrí aj priestranné wellness centrum, kde hostia radi relaxujú po pracovných stretnutiach a rokovaniach či outdoorových aktivitách.

 

spajame slovensko hotelkultura 3

spajame slovensko hotelkultura

 

Hotel GREEN*** je jedinečné miesto, ktoré vás očarí krásnou prírodou navôkol. Tento kontrast pôsobí príjemne obzvlášť na ľudí, ktorí trávia svoj čas v Bratislave, v rušných kanceláriách, či open office priestoroch. Hotel GREEN*** sa nachádza v blízkosti lyžiarskeho strediska Kubínska hoľa, ktoré funguje v zime aj v lete. Okolie ponúka množstvo outdoorových aktivít, ktoré často bývajú súčasťou kongresov, či teambuildingových stretnutí. Pre naších hostí je k dispozícii wellness, panoramatická reštaurácia, salóniky s technickým vybavením, vonkajšie trávnaté ihrisko, a spoločenská miestnosť s herňou.

 

spajame slovensko hotelgreen 2

spajame slovensko hotelgreen

 

Akékoľvek podujatie, stretnutie alebo teambuilding podľa Vašich predstáv pre vás pripravia a zorganizujú profesionáli z projektu Spájame Slovensko. Tešíme sa na vás.

Viac informácií: www.spajameslovensko.sk