Prirodzené včelie medy z čistej oblasti Medzibodrožia na juhu východného Slovenska i sviečky z včelieho vosku zabalené do pútavých a originálnych balení. Darčeky z rodinnej farmy voňajú poctivou prácou s včelami a v ich chuti cítiť lásku a nadšenie, ktoré do svojich výrobkov dávajú.

 

Zlatý nektár_darčekové balíčky_I

 

Včelárom bol jej starý otec i otec. No napriek tomu, že má Eszter Máté Csatlósová starostlivosť o včely v génoch, k záľube, ktorá ju dnes maximálne napĺňa, sa dostala okľukou. Najskôr si vyskúšala život v hlavnom meste, aby zistila, že toto nie je nič pre ňu. Ako inžinierka pracovala v logistike súkromnej železničnej spoločnosti. No hlas srdca bol taký silný, že perspektívu svojej kariéry zavesila na klinec a vrátila sa domov. Túžila po rodine i rodnom regióne.

Vtedy ešte nevedela, že osudným sa jej stanú včely a všetko, čo súvislí s ich prácou. Keď Ester spolu s manželom Zoltánom zareagovali na ponuku ročného kurzu včelárstva, ich život začal naberať úplne iný smer.

K svojej vášni najskôr privoňali s dvomi včelími rodinami. No už vtedy bolo Ester jasné, že včely sú jej budúcnosť. Postupne vybudovala v obci Malý Kamenec pri Trebišove rodinnú firmu, do ktorej vtiahla okrem manžela aj svojich rodičov a sestru. Dnes už obhospodarujú asi šesťdesiat rodín.

Zlatý Nektár je rodinná firma a maximalizmus máme v krvi. Práve preto kladieme maximálny dôraz aj na tie najmenšie detaily. Kvalitné prírodné suroviny, odbornosť počas výroby a pútavé balenie. Toto všetko preto, aby výsledok našej práci bol perfektným. Všetky naše produkty sú ručne robené s obrovskou láskou na rodnom Medzibodroží,“ odhaľuje Eszter Máté Csatlósová filozofiu, ktorou sa pri výrobe včelích produktov riadia.

 

Zlatý nektár_darčekové balíčky_mydlo

 

Rôzne druhy včelích medov, ale aj vlastné medové špeciality ako med so šípkami, s aróniou, či zázvorom, prírodné sviečky zo včelieho vosku s krásnym leskom a jemnou medovou vôňou. To všetko ponúka Zlatý nektár pre milovníkov prírodného zlata. „Veríme, že dokonalý med si vyžaduje troch účastníkov: pracovité včely, oddaných ľudí a lásku. Med Zlatý Nektár preto neobsahuje nič iné. Med vyrábame na rodinnej farme, s ktorou sme v kontakte od prvej chvíle až do tej poslednej. Neexistujú dodávatelia neistého pôvodu, ani hrubé obaly,“ presviedča o kvalite svojich výrobkov mladá včelárka.

Vlajkovou loďou Zlatého nektáru sú darčekové balíčky. Široký sortiment chutných, voňavých a jedinečných produktov, ktoré sú vyrobené s láskou, urobia radosť pri rôznych príležitostiach. Na mieru vyskladané medové škatuľky sú ideálnym darčekom aj pre firemných zamestnancov, či partnerov.

 

Zlatý nektár_darčekové balíčky_pohár

Zlatý nektár_darčekové balíčky_anjelik

Zlatý nektár_darčekové balíčky_II

Zlatý nektár_darčekové balíčky_III

Text: BK
Foto: Zlatý nektár
Viac na: zlatynektar.sk