V televízii a i v ostatných médiách sa stále rieši ohrozenie ľudí vírusom spôsobujúcim ochorenie COVID 19. Mnohí z nás zo strachu alebo z nechuti počúvať tieto negatívne správy už radšej spravodajstvo ani nesledujú.
Poznáte to? Ráno zavčasu vstať, prebudiť deti do škôl či škôlok. Umývanie, obliekanie a na jedlo už nemusí zostať čas ani chuť. Nemalo by to však byť pravidlom.
Med, delikatesa, pochutina, potravina i výživový a zdravotný doplnok. Práci so včelami sa Zdenka Grgulová venuje už takmer od narodenia. Keď rozpráva o výrobe medu a produktov s ním súvisiacich, oči jej žiaria šťastím a láskou. A to je hlavná ingrediencia všetkých jej medových zázrakov.
Náš organizmus by mal byť pripravený na striedanie teplôt, sychravé a chladné počasie aj možnosť chrániť sa pred vírusmi, ktoré môžu na nás útočiť pri každom oslabení. Tak ako v minulosti, aj dnes sú veľkými pomocníkmi pri predchádzaní bežných ochorení domáce a prírodné liečivá.
Jedna z najznámejších reštaurácií v Paríži i vo svete. Kvôli svojej polohe, histórii, príbehu, ale aj vynikajúcej kuchyni a atmosfére, ktorá sa vraj nedá popísať, ale treba ju zažiť.
Dnešná doba praje cestovaniu na Slovensku. Ale aj tu sa zmenili zaužívané stereotypy. Trendom je cestovanie do hôr, prírody a mimo väčších miest. Vyhľadávané sú ubytovania v chatách, dreveniciach, vilkách a apartmánových domoch.