Gastronómia sa stáva dôležitou súčasťou luxusného segmentu vrátane módy. Čoraz viac svetových fashion značiek si uvedomuje, že sa zážitky a emócie stávajú omnoho luxusnejšou komoditou ako akékoľvek iné produkty.
Radúz Dula pôsobí od roku 2010 ako člen prezídia Asociácie hotelov a reštaurácií SR, v roku 2011 bol spoluzakladateľom Zväzu cestovného ruchu, ktorý ako viceprezident a neskôr predseda dozornej rady reprezentoval v mnohých projektoch.
Pohodlne prespať, nabrať sily pri raňajkách a utekať za povinnosťami. Väčšine hotelových hostí už koncept hotela ako strechy nad hlavou nepostačuje. Na svojich cestách sú hladní po zážitkoch.
Starší ľudia sú v dnešnej dobe viac a viac aktívnejší, radi cestujú, vracajú sa na miesta ich spomienok a užívajú si dovolenku. Vzhľadom na starnutie populácie sa seniori stávajú početnou dovolenkovou cieľovou skupinou.
Rozprávanie so Slovenkami a Slovákmi, ktorí sa usadili v niektorej z európskych krajín a ich predstavenie tamojšej kuchyne sa stretlo s pozitívnym čitateľským ohlasom.
Nielen ľudia, domy či zvieratá majú svoje príbehy. Aj obyčajná stena sa vplyvom okolností a udalostí môže zmeniť na vyhľadávané a kultové miesto. Všetky nasledujúce steny v rôznych krajinách sveta sú navštevované, fotené a obdivované. Každá z nich má svoj príbeh, niekedy smutný, inokedy radostnejší.