Úložný priestor je alfa omega úhľadne uprataného domova. Aj preto máme pre vás spôsob, ako vyriešiť deficit voľného miesta a pritom zachovať jednoliatosť obytných plôch. Kľúčom je integrovanie regálov a úložných boxov aj tam, kde by ste to možno nečakali.

 

majster regal 2

 

Obývačka v znamení industriálneho štýlu

Industriálny štýl prišiel s využitím kovových doplnkov v obývacích priestoroch, a vtedy dostali regály svoju prvú riadnu šancu vykuknúť z garáží a komôr. A hoci industriálny štýl už nie je celkom top novinkou, prvok integrovania kovových prvkov je tu stále a je veľmi dobre využiteľný najmä pri vytváraní dostatočného množstva odkladacích a úložných priestorov.

Kovové regály tak môžete použiť nielen ako knižnicu, ale aj ako úložný priestor s množstvom rôzne veľkých boxov, krabíc a krabičiek. Široký nízky regál bude pokojne slúžiť ako konferenčný stolík alebo namiesto skrinky pod televíziu.

Ak si zvolíte skrutkové regály, ktoré nájdete na adrese https://www.majster-regal.sk/skrutkove-regaly.html, rozdiely medzi poličkami môžete zväčšovať a zmenšovať podľa vašej potreby a vytvoriť si tak unikátny nábytok na mieru bez zložitej inštalácie! Boxy zasa dokážu slúžiť ako podložky pod kvetiny alebo, ak sú dostatočne pevné, ako taburetka na vyloženie unavených nôh.

 

majster regal 3

 

Balkónová záhrada s dvojitým využitím

Ak máte radi kvety a rastliny, môžete premeniť váš balkón na ohromujúce miesto plného zelene, a zároveň z neho urobiť miesto na odkladanie sezónnych vecí či menej frekventovane využívaných doplnkov. Nízke kovové regály na kvety vďaka dokonalej povrchovej úprave vydržia dážď i prípadné preliatie kvetináča. Navyše do nich môžete tiež popratať lyžiarsku výstroj, kolieskové korčule či zimné topánky.

Unikátny kuchynský a jedálenský prvok

Okrem toho, že v jedálni dokážete regál postaviť do rohu a uložiť do neho rôzne dekorácie či krabičky s drobnosťami, môže slúžiť aj úplne inak. Premeňte nízky regál na jedálenský pult s úložným priestorom naviac. Taniere či poháre na víno sa budú v ňom krásne vynímať. Ak vaša kuchyňa nedisponuje potravinovou skriňou, kvalitne ju nahradí vysoký regál, ktorý si po premeraní priestorov, výšky, hĺbky a šírky dokážete zostaviť presne podľa vašich predstáv.

 

majster regal 1

 

Detská zostava na mieru

Rôzne farebné prevedenia regálov vám umožnia zladiť regály v detskej izbe s nábytkovou zostavou a vytvoriť tak potrebný priestor na hračky či boxy s oblečením. Nízke kovové a bezpečné regály môžu deti používať ako pracovné stolíky alebo odkladacie priestory pre svoje poklady. Odkladacích a úložných priestorov nie je nikdy dosť a preto integrovanie regálov a boxov do rôznych priestorov predstavuje nielen praktický, ale aj lacnejší variant ich doplnenia. Zároveň ich môžete demontovať a premiestniť kedykoľvek a kamkoľvek budete potrebovať. Tak čo poviete, čím začnete?

Zdroj obrázkov: www.majster.regal.sk