Veľtrh Ambiente sa vracia do Frankfurtu nad Mohanom už v dňoch 7. – 11. februára 2020 a prinesie veľa noviniek zo sveta dizajnu a spotrebného tovaru.

ambiente 1

 

Klasické produktové rozdelenie do sekcií Dining, Living a Giving zostane i v tomto roku, ale predovšetkým v oblasti Dining dôjde na rozsiahle zmeny. Vzhľadom na veľký záujem návštevníkov o tento segment dostane sekcia HoReCa ďaleko viac priestoru. Bude mu pridelená celá hala 6.0 a v sekcii Dining sa v roku 2020 predstaví viac ako 2100 vystavovateľov.

 

ambiente 2

 

Z oblasti HoReCa sa na veľtrh chystajú a svoju účasť už potvrdili zástupcovia firiem APS, BHS Tabletop, Picard & Wielputz, RAK, Revol a Zieher. Hala 6.0 navyše poskytne priestor ďalším vystavovateľom v segmente Dining, ktorí chcú svoje produkty predstaviť nielen v ostatných veľtržných halách, ale aj v rámci sekcie HoReCa. K týmto vystavovateľom patrí napríklad Kutahya, Lubiana a Porland. Z českých vystavovateľov zažije na Ambiente veľkú premiéru tradičná česká firma Remoska, ktorá predstaví v hale 12.0 svoj nový rad produktov na čele s Remoskou Tria, ktorá zvládne piecť, variť i dusiť zdravo a ekonomicky. Vlastný stánok bude mať prvýkrát napríklad Clap Design, ktorá sa v lanskom roku zúčastnila na programe Talents, alebo aj firma Porigami so stánkom v hale 11.0, kde návštevníkom predvedie svoje dizajnové výrobky z papiera.

 

ambiente franfurkt 3

 

Hala 6.0 ponúkne aj úplne novú akciu HoReCa Academy, prednáškovú platformu s priestorom na vzdelávanie. Niekoľko prednášajúcich už potvrdilo svoju účasť, medzi nimi napríklad Dr. Francesca Zampollo. Tá študovala na univerzite v Turíne, kde objavila svet food dizajnu a začala sa zamierovať predovšetkým na prezentáciu jedla a jeho transport i na dizajn v oblasti stolovania. Prehovorí i expert Pierre Nierhaus o poslednom vývoji v oblasti jedla a nápojov i o novinkách v produktovej skupine stolovanie.

 

ambiente dining pw 001

 

Odporúčame navštíviť i prednášky Vandy Goodfellow, ktorá so svojím manželom vytvára originálne produkty na stolovanie, a Maham Anjun, mnohonásobne ocenenej dizajnérky, ktorá vo svojom keramickom štúdiu v Londýne navrhuje luxusný riad. V prestávkach medzi programovými blokmi budete mať tiež možnosť diskutovať s prednášajúcimi a prítomnými expertmi.

 

ambiente 5

 

Keby ste sa chceli dozvedieť viac o veľtrhu a jeho sprievodnom programe, navštívte oficiálne webové stránky Ambiente www.ambiente.messefrankfurt.com. Pre nákup vstupeniek navštívte tento odkaz: www.visitortickets.messefrankfurt.com.