Záväzok byť k prírode ohľaduplnejší sa stáva nevyhnutnosťou. Správať sa vo svojej prevádzke ekologicky si vyžaduje premyslené plánovanie, s ktorým vám môže pomôcť správne zvolený dodávateľ. Vďaka línii ECO CHOICE od Harmony Professional je to naozaj jednoduché.

 

shp pr 2

 

Hoci sa náš spoločenský záväzok správať sa ekologickejšie a míňať menej plastov s príchodom pandémie pomerne rýchlo dostal do úzadia, možnosť správať sa ekologicky stále existuje aj v týchto dňoch. Každá prevádzka môže svojím udržateľným správaním nielen chrániť našu planétu, ale vzhľadom na stále vyšší záujem o ekologické riešenia aj posilňovať vlastnú konkurencieschopnosť. Jednou z ciest je zavedená iniciatíva Zelený program, ktorej cieľom je znižovanie spotreby všetkých druhov energie a odpadu v hoteloch a reštauráciách. K nej sa teraz pripája aj spomínaná praktická novinka určená pre všetkých, ktorým životné prostredie nie je ľahostajné – línia ECO CHOICE.

V novej línii ECO CHOICE od Harmony Professional nájdete ekologické varianty skladaných papierových utierok, toaletného papiera či dvojvrstvových obrúskov. ECO CHOICE produkty sú vyrobené zo špeciálneho SMART ECO papiera, ktorý je ekologický a šetrný k prírode. Produkty sú balené vo fóliových baleniach s využitím až 30 percent predtým recyklovanej fólie a v recyklovaných kartónoch. Všetky majú aj FSC certifikát potvrdzujúci ich ekologický pôvod.

 

shp pr

 

Okrem týchto produktov ponúka línia ECO CHOICE ďalšiu zelenú novinku: ekologické dispenzory s unikátnymi vlastnosťami, ktoré skracujú čas rozloženia plastu v prírode až o 99 percent. Pomáha im unikátna prísada Master Bio, ktorá je schopná urýchliť proces rozkladu v mieste na to určenom zo stoviek rokov na niekoľko mesiacov. ECO CHOICE dispenzory sú z hľadiska funkčnosti a dizajnu porovnateľné s klasickými, no ich výhoda je v šetrnosti k prírode. Aj tieto produkty pomôžu vašim prevádzkam prispieť k zvýšeniu ekologického správania.

Udržateľnosť je nielen trendom, ale aj logickou potrebou, ktorej význam bude v budúcnosti narastať. Súčasná situácia je ideálnou príležitosťou, ako sa na nové časy pripraviť a línia ECO CHOICE od Harmony Professional je ďalším riešením, ktoré vám pomôže. Či už sa rozhodnete pre výmenu toaletného papiera, utierok alebo dispenzorov vo vašej prevádzke, životnému prostrediu rozhodne urobíte významnú službu.

Celú líniu produktov ECO CHOICE si môžete pozrieť: www.tvojeharmony.sk/professional/sustainability