Jeseň je ideálnym obdobím na mestskú turistiku. Prečo si neurobiť výlet do krásneho historického mesta? Pozývame vás do Prahy, ktorá je obľúbeným cieľom turistov z celého sveta a ponúka množstvo príležitostí na kultúrne a spoločenské vyžitie, ale taktiež na relax.

 

absolutum hotel praha 1

 

Absolutum Wellness Hotel****

Náš hotel vám zabezpečí služby v tej najvyššej kvalite. Ponúkame ubytovanie v útulných dizajnových izbách, relax v modernom wellness centre a nezabudnuteľný gastronomický zážitok v našej Salut Restaurant. Lokalita hotela je ideálna na výlety po celej Prahe, do historického centra sa dostanete za pár minút a k dispozícii máme veľké parkovisko. Ubytujte sa v jednom z najlepších hotelov v Čechách.

Absolutum Wellness Hotel už druhý rok vyhral v súťaži Czech Hotel Awards 2022 prvé miesto a to hneď v dvoch kategóriách: Najlepší spa a wellness hotel v Prahe 7 a Najlepší štvorhviezdičkový hotel v Prahe 7. Taktiež sme boli už štvrtý rok vybraný prestížnym hodnotiacim portálom TripAdvisor ako vhodný tip pre cestovateľov a získali sme ich ocenenie „Travelers’ Choice“.

 

absolutum hotel praha 2 absolutum hotel praha 4 m

 

Moderné wellness centrum

Wellness centrum Infinit je oprávnene najlepšie hodnoteným relaxačným centrom svojho druhu v pražskej štvrti Holešovice. Užijete si tu wellness zónu s rustikálnou fínskou saunou, ochladzovacím bazénikom, zážitkovou sprchou a priestrannou relaxačnou miestnosťou. Zájsť si môžete taktiež na rôzne druhy masáží a do solária s kolagénom. Ponúkame zážitkové balíčky a príjemný priestor pre odpočinok pri vonnej sviečke, so šálkou čerstvého bylinkového čaju, či pohárom sektu.

 

INFINIT - Praha - Holešovice Wellness (2018-02) v areálu hotelu AbsolutumPhotographer: Libor Svacek; box@fotosvacek.cz; info@infinit.cz

 

Na našich stránkach ponúkame online predaj wellness balíčkov a darčekových voucherov. Klienti, ktorí si urobia rezerváciu priamo na našom webe, tak majú exkluzívnu možnosť využiť služby wellness centra za zvýhodnených podmienok.

Salut Restaurant

Z ponuky našej Salut Restaurant si vyberie určite každý. Zameriavame sa hlavne na sezónnu, čerstvú a modernú kuchyňu. Nájdete u nás klasické pokrmy českej kuchyne v novom poňatí, ale aj jedlá z rôznych kútov sveta. Na svoje si prídu milovníci mäsa, ale aj vegetariáni a vegáni. Využite našu skvelú ponuku a rezervujte si svoje ubytovanie s polpenziou. Máme pre vás pripravené nové večerné menu a bohaté bufetové raňajky.

 

absolutum hotel praha 3

 

Užite si pobyt v meste, v ktorom sa nikdy nebudete nudiť. Náš Absolutum Wellness Hotel vám k tomu ponúkne komfortné ubytovanie, kvalitné pokrmy a náročný deň môžete zakončiť v našom wellness centre. Rezerváciu za tú najlepšiu cenu a s najvýhodnejšími podmienkami urobíte jednoducho online na našom webe www.absolutumhotel.cz/rezervace. Budeme sa na vás tešiť.

Viac informácií: www.absolutumhotel.cz