Je len na skok od ruchu veľkomesta. A pritom je to úplne iný svet. Hotel Rozálka*** v Pezinku je presiaknutý vidieckou atmosférou, vinohradníckou tradíciou a malebnou prírodou Malých Karpát. Prím tu však majú kone.

 

Hlavna budova2

 

Hotel Rozálka stojí v centre jazdeckého areálu a komplexu pre ustajnenie koní s kolbiskami v Pezinku. Areál popularizuje jazdecký šport, konajú sa tu jazdecké preteky a prebúdza záujem najmä mladých ľudí o prírodu a predovšetkým o kone.

V Hoteli Rozálka si hostia tieto ušľachtilé zvieratá vychutnajú naplno. Pre milovníkov jazdeckého športu ponúka hotel jazdu na koni. A to tak pre začiatočníkov, ako aj pokročilých a ako novinku aj teambuildingy s koníkmi na rozvoj pracovného tímu.

Je to perfektné miesto na relax a dovolenku v súlade s prírodou. Hotel Rozálka je ideálnou voľbou na aktívnu dovolenku, firemné akcie a rodinné stretnutia.

 

Kurt Multiihrisko

 

Hotelový komplex disponuje tenisovými kurtmi, multifunkčným ihriskom s možnosťou zahrať si tenis, futbal, basketbal, či volejbal. V bezprostrednej blízkosti hotela je aj detské ihrisko a mini ZOO. Personál však dokáže zabezpečiť aj profesionálnu ochutnávku vína, grilovačku, športové teambuildingy pre veľký počet ľudí, rozprávkové svadby i kongresy.

 

MiniZOO

 

V ponuke sú izby v type Comfort a Štandard. Hotel poskytuje ubytovanie v jednolôžkových a dvojlôžkových izbách, v apartmánoch a na výber je aj rodinná izba. Každá izba je vybavená samostatnou kúpeľňou so sprchovým kútom, WC a balíčkom základných kozmetických potrieb. Súčasťou každej izby je samozrejme televízor, klimatizácia, telefón a bezplatné wifi pripojenie.

 

ApartComfort19

DvojlozkoComfort15a

 

V hotelom komplexe sa nachádza moderná kongresová sála s krytou terasou, vlastnou didaktickou technikou a s kapacitou 120 osôb s možnosťou usporiadania sedenia podľa požiadaviek klienta. Pre menšie skupiny do 50 osôb je ideálnou voľbou salónik s vlastnou didaktickou technikou. K dispozícií je lobby bar.

Srdce areálu tvorí priestranná reštaurácia. Okrem interiérovej časti pre 80 osôb je zážitkom posedieť si na terase s výhľadom na jazdecký parkúr pre 100 osôb. Na športové aktivity sa dá využiť aj lúka pred kongresovou sálou.

 

VelkaKongres

 

Text: BK
Foto Hotel Rozálka
Viac na: www.rozalka.sk