Exkluzívne priestory a unikátna prírodná scenéria. V Chate Luxury House si skvele oddýchnete a načerpáte novú energiu. Zážitky a relax sľubuje nízkotatranský Národný park, blízkosť kvalitných lyžiarskych stredísk a množstvo atrakcií v okolí.

 

Chata Luxury House Tále_celkový pohľad

 

Tu sa dá vypnúť a v plne vybavenej a luxusne zariadenej chate zažiť dovolenku, na ktorú sa nezabúda. Ešte novotou dýchajúca Chata Luxury House Tále je situovaná v obci Bystrá v okrese Brezno v pokojnom horskom prostredí Nízkych Tatier iba kilometer od golfového a lyžiarskeho strediska Grey Bear Tále.

Správkyňa nevšednej chaty Romana Donovalová pripúšťa, že v zariadení si pobyt môže naraz užiť desať ľudí. Vhodná je najmä pre rodiny s deťmi, či partie priateľov a kolegov.

„Myslím si že v dnešnej dobe ľudia radi trávia čas na horách. Ide predovšetkým o ľudí, ktorí pracujú a žijú vo väčších mestách a bývajú v bytoch, preto si radi oddýchnu v domčeku na čerstvom horskom vzduchu,“ pozýva na Tále a podotýka, že vizitkou spokojnosti sú hostia, ktorí sa k nim pravidelne vracajú.

 

Chata Luxury House Tále_spoločenská miestnosť

 

Chatu Luxury House otvorili začiatkom roku 2019. Ponúka štyri izby, ktoré sú rozdelené v dvoch osobitných bunkách.

„V každej bunke nájdete jednu izbu s manželskou posteľou a rozťahovacím gaučom, jednu o niečo menšiu izbu s manželskou posteľou a pre tieto dve izby spoločnú kúpeľňu aj s WC. Takáto bunka teda poskytuje komfortné ubytovanie pre päť osôb. Rovnaká bunka sa nachádza aj v druhom krídle. Všetky izby majú balkón,“ opisuje ubytovaciu časť Romana Donovalová. Na vrchnom poschodí je hosťom k dispozícií aj herná miestnosť s biliardom a malý bar s barovými stoličkami.

 

Chata Luxury House Tále_spálňa

 

Dolné poschodie patrí spoločenským stretnutiam a relaxu. Hostia majú k dispozícii plne vybavenú kuchyňu spojenú s obývačkou s krbom. K dispozícií je aj malá špajza s práčkou a sušičkou.

„Veľkým plusom našej chaty je oddelená miestnosť s fínskou saunou, kde rovnako nájdete aj sprchu a ležadlá na odpočinok po saune,“ upozorňuje správkyňa na nevšedný bonus pre ubytovaných hostí. 

Z kuchyne sa dá vyjsť na terasu, ktorá je ďalším miestom, kde sa dá oddychovať, nasávať pokoj a vychutnávať si čerstvý horský vzduch. Zábavu pri opekačke či grilovačke sľubuje vonkajšie sedenie s krbom.

 

Chata Luxury House Tále_biliard

 

To podstatné, prečo turisti merajú cestu na Tále, sa nachádza hneď v blízkosti chaty. Nádherná príroda a možnosti pre aktívnu dovolenku v každom ročnom období .

„V lete sa tu môžete venovať turistickým prechádzkam, vysokohorským túram na Ďumbier, či Chopok, cykloturistike, jazde na koni, hraniu tenisu, golfu, relaxu na kúpalisku Tále a  Podbrezová, alebo v okolitých wellness centrách. Za poznaním sa vydáte do Bystrianskej jaskyne alebo Lesníckeho Skanzenu Vydrovo. V zime si zas doprajete príjemnú lyžovačku na kvalitne upravenými zjazdovkách v lyžiarskom stredisku Ski Tále, Chopok Juh, Ski Centrum Mýto či Krpáčovo,“ uzatvára Romana Donovalová.

 

Chata Luxury House Tále_spoločenská miestnosť_II

Chata Luxury House Tále_celkový pohľad_kúpelňa

Chata Luxury House Tále_spálňa_II

 

Text: BK

Foto: Chata Luxury House

Viac informácií TU