Hľadáte jedinečný darček, ktorý bude vkusný, originálny, elegantný a hodnotný? V internetovom obchode spoločnosti IOP-plus, s.r.o. nájdete presne to, čo potrebujete.  Okrem toho váš darček môže byť doplnený o vkusné venovanie, obrázok, dátum, či  iné, podľa vašich požiadaviek.

 

maxresdefault

 

Spoločnosť IOP-plus, s.r.o. je firma rodinného typu. Pracovníci firmy majú za sebou dlhoročnú prax v sklárskej výrobe, čo je i vidieť na kvalite produktov. Firma začínala výrobou sklenených pilníkov na nechty, ktoré sú v dnešnej dobe stále viac populárnejšie a obľúbené vďaka svojim vynikajúcim brúsiacim vlastnostiam. Postupne spoločnosť rozšírila svoj sortiment o svadobné i jubilejné poháre, poháre na brandy, koňak, vodu, likér, ale i iné doplnky, ako napríklad vázy, darčekové kazety, misy, fľaše na víno, whisky, darčeky pre poľovníkov, svietniky, hodiny, reklamné predmety, vianočné ozdoby a rôznu inú zákazkovú výrobu. Produkty sú veľmi vkusne dekorované ručným brúsením, gravírovaním, pieskovaním, maľovaním a ďalšími technikami. Toto dodáva originalitu každému jednému výrobku. U zákazníka vzniká pocit jedinečnosti a výnimočnosti produktu. Zušľachťovacie techniky sú dopĺňané lepením komponentov výhradne značky Swarovski Elements. Tovar si môžete objednať na stránke www.darcekyzoskla.sk.

 

/album/fotogaleria-jubilejne-a-svadobne-pohare/dsc-0864-jpg//album/fotogaleria-jubilejne-a-svadobne-pohare/a16-jpg/

 

Zákazková výroba
Podľa vašich požiadaviek, vám spoločnosť vyrobí produkt, aký si prajete. Tak môžete mať jedinečný darček, ktorý poteší vašu rodinu, či priateľov. Darčeky sú vhodné na svadby, promócie, stužkovú, meniny, narodeniny, významné jubileá, alebo len tak, na pre potešenie blízkej osoby. Túto formu doplnenia daru o popis, logo, prípadne vkusné venovanie, vyhľadávajú i firmy pri tvorbe reklamných predmetov a štátne inštitúcie pri obdarovaní významných hostí. Zároveň vám spoločnosť vie pomôcť pri tvorbe ocenení, trofejí, alebo pohárov na rôzne podujatia.

 


Produkty spoločnosti IOP-plus môžete nájsť pod značkou VERA a VERA EXLUSIVE v predajniach po celom Slovensku a Česku. Patrite i vy medzi spokojných zákazníkov. 

 

Text: Lenka Drgoncová

Foto: IOP-plus, s.r.o.

Viac naiop-plus.webnode.sk           www.darcekyzoskla.sk