Jubilejný online webinár organizovaný spoločnosťou RATIONAL je za rohom a začne už 30. 11. 2022. Témou je opäť fenomén ghost kitchen.

 

rational webinar ghost kitchen

 

Sú bezpečným prístavom v neistých dobách? V priebehu poslednej niekoľkých mesiacov sme mohli zaznamenať zmeny v prístupe k rozvoze jedál a na trhu sa objavili noví hráči a koncepty, ktorí šliapu na päty súčasným lídrom. Tento fakt a nadchádzajúca finančnej krízy, rovnako ako post-pandemické vplyvy, vyvolali veľa otázok. Pozvanie prijali opäť experti vo svojom odbore, ktorí sa s účastníkmi podelia o svoje vízie a koncepty. 

Svoje skúsenosti odovzdajú top profesionáli z odboru

Budú diskutovať o témou úlohy ghost kitchen v budúcnosti a poradia, ako prekonať búrlivé a neisté obdobie. Na koho sa môžete tešiť? Prvým z hostí je Pete Cook, zakladateľ a riaditeľ On Trend Concepts. Pete je jedným z popredných svetových expertov na ghost kitchen a jeho spoločnosť organizuje medzinárodné ghost kitchen akcie a konferencie. Ďalším hosťom je Robert Emerson, popredný analytik, investor a autor v gastronómii. Počas 40 rokov dlhej kariéry spolupracoval sa spoločnosťami ako PepsiCo, Pizza Hut a Taco Bell. Posledným externým hosťom je Brendon Kua, konzultant v oblasti gatronómie a stravovania, ktorý úspešne vytvoril veľkokapacitné kuchyne pre fakultnú nemocnicu s 1500 lôžkami v Singapure, pre kanceláriu Googlu v Kuala Lumpur, ktorej kuchyňa servíruje 1200 jedál denne, alebo pre LinkedIn, taktiež v Singapure. Ako už tradične, svoj odborný názor pridá Stephan Leuschner, expert na ghost kitchen za spoločnosti RATIONAL.

Webinár sa bude konať v stredu 30.11.2022 od 15.00 hodiny. Webinár je zadarmo a je vedený v anglickom jazyku. Registrácia prebieha na týchto webových stránkach: rational-online.com/ghost kitchen-talk.