V dňoch 15.-17. mája 2023 sa v košickom Kulturparku uskutočnil už dvadsiaty siedmy ročník #HorecaKonferencia. Jarné stretnutie hotelierov sa tento raz nieslo v znamení digitalizácie a inovatívnych riešení pre podniky v sektore gastra, hotelierstva a cestovného ruchu.

 

horeca digital 4

 

#HorecaDigital obsiahla naozaj všetko. Nechýbali odborné prednášky, podnetné diskusie, neformálny „Get together“ večer, zábava aj networking. Atmosféru dotváralo viac ako dvadsať vystavovateľov z celého Slovenska, ktorí sa o našich návštevníkov opäť perfektne postarali.

 

horeca digital 3

 

Počas troch dní sa na pódiu zároveň vystriedalo šestnásť spíkrov – tí návštevníkom HORECA DIGIT@L priblížili nielen aktuálne trendy a vychytávky v oblasti digitalizácie, no najmä, aktívne šírili potrebnú osvetu. Na praktických príkladoch z praxe totiž návštevníkom vysvetlili, že digitálna transformácia nie je vzdialené sci-fi a pokiaľ chcú, aby ich prevádzky prosperovali, jednoznačne by ju nemali podceňovať.

 

horeca digital 1 horeca digital 2

 

„Tohtoročný odborný program skutočne mal čo ponúknuť. Pevne verím, že si naši návštevníci odnášajú informácie, vďaka ktorým sa v budúcnosti nestratia, a ktoré budú môcť aplikovať priamo vo svojich ubytovacích či gastro zariadeniach. Touto cestou by som sa rád poďakoval všetkým spíkrom a spíkerkám, ktorí boli počas HORECA DIGITAL s nami a podelili sa o svoje cenné know-how. Sledovať ich zanietenie bolo inšpirujúce,“ skonštatoval prezident #AHRS, Marek Harbuľák.

Zdroj : AHRS
Foto: Peter Brichta Photography