Brix – Grown for flavour ponúka prémiové naturálne produkty z kontinentálneho a tropického ovocia. Najvyššiu kvalitu lyofilizovaného ovocia dosahujú v Brix vďaka kombinácii tradičného pestovania plodín pri vysokom počte slnečných dní.

Hlavnou zásadou spoločnosti je zabezpečiť zber ovocia v plnej zrelosti a lokálne ho spracovať najneskôr do niekoľkých hodín. To všetko zohráva podstatnú úlohu pre zachovanie najvyššej kvality, chuti a nutričných hodnôt ovocia, ktoré je tak bez dlhej prepravy v čerstvom stave, bez dlhodobého skladovania či dozrievania v kontajneroch a v inertných plynoch.

Ovocie je následne šokovo zmrazené na -30°C a veľmi šetrne spracované lyofilizáciou. Finálny produkt je 100% čisté ovocie zbavené vody, bez konzervačných látok a bez pridaného cukru. Na výrobu  jedného kilogramu mrazom sušeného ovocia je potrebné spracovať 8 – 10 kg čerstvého ovocia. Lyofilizované ovocie BRIX je plné vitamínov, karoténoidov, omega 3 a 6 - mastných kyselín, antioxidantov, minerálov a vlákniny s nízkym glykemickým indexom. Proces spracovania a konzervácie zabezpečuje uchovanie všetkých nutričných hodnôt. Spĺňa štandardy RAW a GMO FREE, je vhodné i pre vegánov, celiatikov, športovcov, tehotné ženy i gurmánov a všetkých spotrebiteľov, ktorí hľadajú kvalitné výrobky a zároveň plnohodnotný chuťový zážitok z poctivej a zdravej potraviny.

 

 

Viac informácii: www.brixprodukty.sk