Nie je nič dôležitejšie pre reprezentáciu reštaurácie alebo hotela, ako vkusne oblečený zamestnanec. Čašníci, kuchári, hotelové chyžné i pracovníci vo wellness centrách sa vo svojom pracovnom odeve musia nielen dobre cítiť, ale aj reprezentovať.

 

tophoreca uvod

 

Väčšinou stačí pohľad na zamestnanca a hneď je jasné, čo môžeme čakať od ubytovacieho či stravovacieho zariadenia. Jednotný outfit, firemné farby, ale aj dlhá životnosť a komfort nosenia sú dnes už bežné parametre pre firemný šatník zamestnancov.

Aj gastro má špeciálne odevy

AGAL Textil Servis je expertom na pracovné oblečenie. Certifikované pracovné odevy dodáva nielen pre hotelierstvo a gastronómiu, ale aj pre odvetvie zdravotníctva a priemysel.

Personál hotelov, reštaurácií, kaviarní, kuchýň a cateringových spoločností potrebuje špecifické gastro pracovné oblečenie. Pracovné odevy Horeca musia spĺňať prísne hygienické normy, kritériá kvality, ale aj komfortu pri celodennom nosení.

Obľúbené sú biele odevy, ale čoraz častejšie preniká do gastroprevádzok a hotelov aj pracovné oblečenie v rôznych farebných prevedeniach. Na pracovné oblečenie Horeca sú kladené vysoké nároky na kvalitné materiály, ktoré si zachovávajú svoj pôvodný tvar, farebnú stálosť, pohodlný strih a dlhú životnosť aj pri praní na vysokých teplotách, až do 95 °C.

Keďže oblečenie slúži aj na reprezentáciu, vyšité alebo vytlačené logo, či reklamný slogan urobí svoju službu. Spoločnosť AGAL Textil Servis poskytne vzorové pracovné oblečenie, ktoré zamestnávateľom môže pomôcť pri rozhodovaní.

Okrem HORECA odevov má AGAL Textil Servis v ponuke aj pracovné oblečenie pre nemocnice, polikliniky, lekárne a laboratóriá. Kvalitné a komfortné zdravotnícke odevy sú určené aj pre opatrovateľské domy, stacionáre, domovy sociálnych služieb, aj wellness centrá.

 

tophoreca care3

 

Prenájom odevov

Okrem nakupovania si môžu majitelia reštaurácií, hotelov, či wellness centier pracovné odevy prenajať. Vyhnú sa tak vstupným nákladom. Spoločnosť garantuje viac ako len vysokú kvalitu pracovných odevov, moderný dizajn a komfort. Odľahčí od množstva úkonov, ktoré súvisia s čistotou a údržbou odevov.

Servisný prenájom pracovného oblečenia zahŕňa celú škálu služieb. Šitie a úprava pracovných odevov na mieru, pranie a sušenie pracovného oblečenia s dodržaním najvyššej kvality hygieny, oprava poškodeného pracovného oblečenia, skladovanie náhradných zásob pracovného oblečenia, odvoz použitého a dovoz čistého pracovného odevu priamo z práčovne. A to všetko v presne dohodnutých a pravidelných intervaloch.

Samozrejmosťou je pracovné oblečenie ušité na mieru pracovníkov, vo firemných farbách, s logom, či s menovkou.

Text: BK
Foto: AGAL Textil Servis
Viac na: agaltextil.sk