Navštívte miesto, kde sú všetky detaily v dokonalej harmónii, a zažite tú pravú oázu odpočinku. Maximus Resort je situovaný v malebnej krajine v tesnej blízkosti Brnianskej priehrady, vzdialený iba 20 minút od centra Brna.

 

maximus resort 1

 

Hotel je postavený podľa východnej filozofie feng šuej a ponúka komfortné ubytovanie v 3- a 4-hviezdičkovom štandarde, gurmánsku reštauráciu s dominantným kozubom aj rozsiahle kongresové centrum až pre 300 osôb so špičkovým technickým zázemím a pestrou ponukou športových aktivít, ako sú tenis, bowling, nordic walking či jazda na kolobežkách.

 

maximus resort 2

 

Na svadbu alebo oslavu môžete využiť nádhernú svadobnú lúku umiestnenú v romantickom prostredí uprostred prírody.

 

maximus resort 3

 

V neposlednom rade je hotel výnimočný svojím wellnessom Infinit Maximus s rozlohou 4 000 štvorcových metrov. Nachádzajú sa v ňom vnútorné i vonkajšie termálne bazény, 11 druhov sáun, 4 ochladzovacie bazéniky aj prírodné jazierko. Nechýba pestrá ponuka masáží a súkromných kúpeľov v nádhernom balijskom štýle.

 

maximus resort 4

 

Milovníci saunovania ocenia veľmi obľúbené saunové ceremoniály na rôzne témy, ktoré na každý deň pripravujú skúsení saunoví majstri.

 

maximus resort 5

 

Pre dovolenkujúcich hostí je pripravená pestrá ponuka pobytových balíčkov, ktoré ponúkajú kombinácie toho najlepšieho – romantické pobyty, bohatý wellness odpočinok, silvestrovské či sezónne pobyty a mnoho ďalších možností, ktorými potešíte seba alebo svojich blízkych.

Ak hľadáte miesto na firemnú konferenciu, dokonalú svadbu alebo relaxáciu so svojimi najbližšími, Maximus Resort je hotel, ktorý rozhodne stojí za návštevu.

 

Text a foto: Maximus Resort

Viac na: www.maximus-resort.cz