Plánujete dovolenku v Nízkych Tatrách? Veľmi vhodnou voľbou  môže byť pobyt, strávený v rodinnom rezorte Penzión a Apartmány MORAVICA. Práve tu, v srdci Liptova, v malebnej obci Liptovský Ján, máte možnosť načerpať nové sily v čistej prírode Národného parku Nízke Tatry.

 

hi kupelna 2

 

UBYTOVANIE S VLASTNOU KUCHYŇOU

Ubytovať sa môžete v izbách hotelového typu, či apartmánoch s kuchynským kútom a terasou. Hostia ubytovaní v apartmánoch, majú možnosť stravovať sa sami. Samozrejme pre tých, ktorým sa variť nechce je k dispozícii reštaurácia so širokou ponukou chutných jedál.

 

app2

 

 

NADŠTANDARDNÉ SLUŽBY
Príjemné chvíle v zime môžete stráviť vo wellnesse a v lete vo vonkajšom bazéne s masážnymi tryskami. Vaše deti môžete nechať sa zahrať na ihrisku, poskákať si na trampolíne, alebo okúpať sa v detskom bazéne. K dispozícii je i multifunkčné ihrisko, lyžiareň, priestor na odkladanie bicyklov a bezplatné parkovisko.

 

 

11

 

KRÁSNE PROSTREDIE
Keď Liptov pokryje snehová prikrývka, vyzerá to tu ako v rozprávke. Príjemnú lyžovačku môžete tak stráviť na svahu Ski centrum Opalisko, alebo v lyžiarskom stredisku Žiarce, či lyžiarskom stredisku Žiar Dolinky.  No a  v lete môžete využiť bohaté možnosti výletov do hôr, či už pešo, alebo na horskom bicykli.  V okolí sa nachádza i množstvo zaujímavých atrakcií, ako napríklad Ovečkoland, Park Mini Slovensko, Bobová dráha Žiarce a iné.

 

8

 

 

Rezervujte si ubytovanie v penzióne, či apartmáne Moravica už dnes. Nezáväznú objednávku hotela nájdete na www.moravica.sk/rezervacia.

 

 

 

Text: Lenka Drgoncová

Foto: Moravica

Viac nawww.moravica.sk