Vnímať všadeprítomnú krásu Východoslovenskej nížiny pod svahmi Vihorlatu, prebúdzať sa, popíjať drink alebo užívať si wellness pri pohľade na pokojnú vodnú hladinu Zemplínskej šíravy, a to všetko v kvalitnom a komfortnom hoteli.

 

eurobus 5

 

Aj takto môže vyzerať dokonalý oddych a dovolenka. Hotel Eurobus poskytuje svojim klientom dokonalé zázemie, komfortné ubytovanie, chutnú gastronómiu a príjemný wellness priestor.

Ubytovanie v izbách i apartmánoch

Celková ubytovacia kapacita hotela je 86 pevných lôžok a 11 prísteliek. Klimatizované izby a apartmány sú vybavené barom s chladničkou, satelitným LED televízorom, wifi pripojením, čajovým servisom, trezorom a telefónom. Každá izba a apartmán má vlastnú loggiu, z ktorej je priamy výhľad na vodnú hladinu jazera. Apartmány sú vybavené kávovarom.

 

eurobus 4

 

Kvalitná gastronómia

Súčasťou hotela je reštaurácia s nádherným výhľadom na Zemplínsku šíravu. Pohodlne sa tu usadí 110 hostí a počas slnečných dní poskytuje ďalších tridsať miest na sedenie vonkajšia terasa. V rámci ubytovacieho balíčka sú samozrejmosťou raňajky formou švédskych stolov. Navyše šéfkuchár hotela pre hostí pripravuje v pravidelných intervaloch sezónne novinky a pochúťky plné lákavých špecialít, ktorým len ťažko odolať.

 

eurobus 2 eurobus 3

 

Čas na relax

V hoteli sa nachádza aj wellness centrum na ploche 150 metrov štvorcových. Hostia si môžu vychutnať pobyt vo fínskej, parnej a infrasaune a oddýchnuť si v hydromasážnom či perličkovom kúpeli s teplotou vody 36 stupňov. Pre milovníkov vodných parkov a kúpalísk má hotel ďalší bonus. Jeho partnerom je totiž veľký Thermalpark Šírava, ktorý je vzdialený od hotela len 400m. Hostia hotela tak majú možnosť využiť široké možnosti relaxácie a zažiť účinky blahodarnej geotermálnej vody.

 

eurobus 1

eurobus 6

 

Aktívny oddych

Hotel Eurobus je situovaný v nádhernej prírode v tesnej blízkosti nádrže priamo na špici polostrova Medvedia hora, kde je z každej strany výhľad na vodnú hladinu. Svojou vynikajúcou polohou v oblasti s dobrými klimatickými podmienkami a najvyšším počtom slnečných dní je preto vyhľadávanou oblasťou cestovného ruchu s možnosťami kúpania, surfovania, jachtingu, vodných športov, ako aj vychádzkami v okolí.

Viac informácií: www.hoteleurobus.sk