Nekonečná lyžovačka a po nej relax s pohárom vína vo vírivke. Aj takto môže vyzerať dovolenka v jednom z najvychýrenejších lyžiarskych stredísk. Miracle Seasons sú moderné a štýlové apartmány na dosah od lyžiarskeho strediska Jasná v Demänovskej doline. V zime poskytuje zázemie pre milovníkov zimných športov, po zvyšok roka pre každého, kto chce zažiť aktívnu dovolenku na Liptove. A tu je skutočne všetko vo veľkom. Zážitky, relax i zábava. Ešte novotou dýchajúce apartmány sa nachádzajú uprostred všetkého atraktívneho, čo Nízke Tatry ponúkajú. Správkyňa apartmánového domu Alla Hrubá láka na spojenie výnimočného dizajnu a skvelej lokality.

 

Apartmány Miracle Seasons Demänovská dolina_obývačla

 

Aký je príbeh apartmánov Miracle Seasons?

- Apartmány Miracle Seasons otvorili svoje dvere návštevníkom na jeseň tohto roka. Výstavba apartmánov trvala skoro 3 roky. Dbali sme na každý detail, ktorý navodí našim hosťom pocit domova. Apartmány sú situované v Demänovej, len pár kilometrov od lyžiarskeho strediska Jasná, ktoré je najväčším na Slovensku a ponúka viac ako 50 kilometrov upravených zjazdoviek rôznych obtiažností. Ďalšou výhodou je blízkosť vodnej nádrže Liptovská Mara, ktorá sa stala obľúbeným miestom pre milovníkov vodných športov počas horúcich letných dní. Rodiny s deťmi určite ocenia blízkosť vodného parku Tatralandia a Bešeňová, kde na nich čaká veľa atrakcií.

Čím sú apartmány Miracle Seasons jedinečné?

- Všetky naše štúdiá a apartmány sú navrhnuté a vybavené tak, aby poskytovali maximálny komfort a vytvorili dokonalý dojem, či už ste na služobnej ceste, alebo na dovolenke. Ak niekto hľadá výnimočný dizajn spojený s výbornou lokalitou, určite sme tá pravá voľba. Výnimočný je predovšetkým náš mezonetový apartmán, ktorý svojou rozlohou a dizajnom chytí za srdce nejedného návštevníka.

 

Apartmány Miracle Seasons Demänovská dolina_pohľad



Aké typy apartmánov ponúkate?

- Miracle Seasons ponúkajú svojím hosťom tri kategórie ubytovania – štúdio classic, štúdio lux a mezonetový apartmán. Všetky izby sú plne vybavené kuchynskou linkou s varnou doskou, rýchlovarnou kanvicou, kávovarom. Príjemné letné večery môžu naši hostia stráviť na letnej terase, kde ponúkame aj možnosť grilovania. Hosťom je samozrejme k dispozícii bezplatné parkovisko, TV a Wi-Fi pripojenie na internet. Počas zimných mesiacov môžu hostia využiť aj lyžiareň. K dispozícií sú na zapožičanie rôzne spoločenské hry.

Atraktívnym bonusom je wellness...

- Nové sily po turistike alebo výdatnej lyžovačke môžu naši hostia načerpať vo wellness centre s vírivkou, fínskou a infračervenou saunou. Túto službu ponúkame našim hosťom bezplatne. V prípade záujmu o privátne wellness centrum ponúkame možnosť doplnkovej služby, kde súčasťou ceny je aj fľaša kvalitného sektu a ovocný tanier.

 

Apartmány Miracle Seasons Demänovská dolina_wellness



Jasná má sama osebe nálepku TOP destinácie na Slovensku. V čom je okrem lyžovania zaujímavá lokalita Demänovskej doliny?

- Liptov je unikátny svojou ponukou aktivít vo všetkých ročných obdobiach. V lete sú lákadlom predovšetkým atraktívne výhľady na okolité hory Nízkych Tatier, Vysokých a Západných Tatier. Našim hosťom poradíme rôzne typy turistických trás, alebo naplánujeme výlet na bicykli. Ak ste milovníkom vody, máme pre vás na zapožičanie paddleboard, na ktorom si môžete vychutnať západ slnka na vodnej nádrži Liptovská Mara. V zime majú naši hostia možnosť vyskúšať najväčšie lyžiarske strediská na Slovensku s kvalitnými zjazdovkami a nádhernými panoramatickými výhľadmi. Jar a jeseň je ideálna na rôzne turistické výlety, náš personál vám poradí tie najkrajšie miesta v okolí, ako aj stupeň náročnosti od ľahkých prechádzok až po náročné vysokohorské túry.

Pobyt v apartmánoch je teda zaujímavý pre tých, ktorí chcú veľa vidieť a ešte viac toho zažiť.

- Naše zariadenie je orientované predovšetkým na aktívnych hostí, ktorí vyhľadávajú prírodu, milujú šport a krásne výhľady. Rovnako sme vhodným miestom pre rodiny s deťmi, rodičia ocenia plne vybavenú kuchynku, priestranné izby a množstvo atrakcií v okolí.

 

 Apartmány Miracle Seasons Demänovská dolina_obývačla_II

Apartmány Miracle Seasons Demänovská dolina_spálňa

Apartmány Miracle Seasons Demänovská dolina_terasa

Apartmány Miracle Seasons Demänovská dolina_recepcia

Apartmány Miracle Seasons Demänovská dolina_nočný pohľad

 

Text: BK
Foto: Apartmány Miracle Seasons
Viac na: www.miracleseasons.sk