Tradičný a najväčší festival remeselného piva na Slovensku otvoril svoje brány v Starej Tržnici v Bratislave. Na festivale sa zúčastňuje aj tím vydavateľstva MEDIA/ST, aby pre vás získal čo najviac informácií a noviniek z tejto oblasti.

 

salon piva 2

 

Na podujatí sa predstavuje viac ako 30 malých remeselných pivovarov zo Slovenska ale aj zahraničia a na ochutnanie je k dispozícii 200 rôznych pív. Stretnúť sa a porozprávať o tomto tradičnom nápoji môžete v autentickej atmosfére a vôni, priamo z odborníkmi od pivovarníckeho fachu. Každý zo zúčastnených pivovarov bude mať na Salóne Piva minimálne jednu premiéru svojho nového piva.

 

salon piva 1

 

Súčasťou podujatia bude vyhlásenie rebríčka TOP10 najlepších pív Salónu Piva, ktorí vyberú tunajší ambasádori a zverejnený bude na druhý deň festivalu, aby bolo možné konkrétne pivá ochutnať.

 

salon piva 3

Na foto: Tím vydavateľstva MEDIA/ST

Ak v téme piva tak trochu tápete, nič nie je problém. Jednotlivcom i skupinám sa môže venovať sprievodca a degustátor, ktorý všetky podrobnosti týkajúce sa výroby, ochutnávky a celej atmosféry pivovej slávnosti osvetlí do najmenších podrobností.