Vychutnať si pohárik vína na terase reštaurácie aj v jesenných mesiacoch, či čítať si knihu na čerstvom vzduchu vo svojom obľúbenom záhradnom altánku. Terasové ohrievače sú výborným prostriedkom, ako si predĺžiť leto a užiť si posedenie vo vonkajšom prostredí.

 

Mustag_vonkajšie ohrievače_dizajn

 

Ľudia ich zbožňujú. Plamienky, z ktorých sála teplo vo vonkajších priestoroch reštaurácií a kaviarní. Prinášajú tepelnú pohodu aj vtedy, keď už je vonku pomerne chladno. Majiteľom stravovacích zariadení zase umožňujú prestierať na terasách aj v chladnejšom období a predlžovať tak otváracie hodiny obľúbených vonkajších sedení.

Terasové ohrievače Muztag sú okrasné ohrievače pre náročných. Kombinujú moderný dizajn, prémiové materiály a vysoko účinné horáky. Plápolajúci oheň v sklenenom tele vykúzli jedinečnú atmosféru na terase, za ktorou sa budú návštevníci vracať. Majiteľov prevádzok prekvapí veľmi nízka spotreba plynu. Všetky modely sú napájané desaťkilogramovou propan-butanovou fľašou.

Produkty Muztag sú certifikované a vždy kladú bezpečnosť zákazníkov na prvé miesto. Sú navrhnuté, vyvinuté a vyrobené s dôrazom na kvalitu a detail. Rozsvietia reštauračnú záhradku, terasu alebo hotelové lobby, navodia príjemnú atmosféru a premenia každú terasu na veľkolepé miesto.

 

Terasové ohnisko Lhotse 817

Najmenší, ale štýlový kúsok na každú terasu, balkón, či altánok. Krásna imitácia horiacich lávových kameňov vykúzli na terase alebo záhradke jedinečnú atmosféru. S jednou plynovou bombou si pritom vystačíte až na 30 hodín bežného používania.

Veľkosť: 817 x 817 x 695 mm
Hmotnosť: 49 kg
Výkon: 7,3 kW
Výdrž: 26-30 hodín
Dizajn: čierny kov a sklenený rámček


Mustag_vonkajšie ohrievače_dizajn_II
 

Terasové ohnisko Lhotse 960

Je väčší a výkonnejší. Stane sa magnetom pre pravidelný návrat vašich hostí. S jednou plynovou bombou si s väčším ohniskom Lhotse 960 vystačíte až na 25 hodín bežného používania.

Veľkosť: 960 x 560 x 695 mm
Hmotnosť: 44 kg
Výkon: 14 kW
Výdrž: 20-25 hodín
Dizajn: čierny kov a sklenený rámček


Mustag_vonkajšie ohrievače_dizajn_III

Terasový ohrievač Muztag 500B

Bežná výdrž až 25 hodín, neopozeraný dizajn a výkon, ktorý vás prekvapí. Voľne stojace plynový krb Muztag 500B rozsvieti a prehreje reštauračné záhradku, hotelové lobby i domácu terasu.

Spoľahlivosť, jednoduchá obsluha a vysoko účinné horáky. Ohrievač pritom zvládne 25 hodín obvyklej prevádzky na jednu plynovú fľašu, čo predstavuje približne päťkrát dlhšiu dobu v porovnaní s tradičnými vykurovacími telesami. Horiace imitácie drevených polien len ťažko rozoznáte od skutočného dreva. Ohrievač môžete vďaka kolieskam ľahko premiestňovať, aby ste dokázali rozmiestniť aj viac krbov na dosiahnutie požadovanej teploty a atmosféry priestoru ľubovoľnej veľkosti.

Veľkosť: 500 x 500 x 1345 mm
Hmotnosť: 53 kg
Výkon: 8,5 kW
Výdrž: 25-30 hodín
Dizajn: čierny kov a 4 strany presklené


Mustag_vonkajšie ohrievače_dizajn_terasa

Text: BK

Foto: Mustag

Viac na: www.muztag.cz