Nábytok musí byť funkčný, ktorý do posledného centimetra využíva priestor a odráža individualitu záujemcu. Takúto filozofiu razí výrobca atypického nábytku na mieru BYNAM.

 

 BYNAM_nábytok na mieru_spálňa

 

Mladú firmu tvoria odborníci s dlhoročnými skúsenosťami vo výrobe nábytku na mieru, ktorých spojila láska k remeslu a dizajnu, túžba rozvíjať sa, ale i snaha robiť veci inak.

Vyrobia čokoľvek a na ktoromkoľvek mieste. Aby zjednodušili život záujemcovi o zariadenie svojho domova, či ubytovacieho zariadenia, pustia sa do výroby všetkého nábytku. Výsledkom je tak zariadenie celej domácnosti.

BYNAM vyrobí nielen vstavané šatníky, skrine, či kuchyne na mieru, ale aj postele, nábytok do obývacej izby, detských izieb, pracovní alebo vstupných priestorov. Komplexnosť výrobného programu podčiarkuje aj to, že stolári zo spoločnosti BYNAM obytné priestory obohatia aj o doplnkový nábytok ako komody, nočné stolíky a kúpeľňové zostavy.

 

BYNAM_nábytok na mieru_kúpeľňa

 

Majiteľ firmy Radoslav Mendel zdôrazňuje, že ich cieľom je vytvoriť funkčný a dizajnový nábytok aj do atypických priestorov, respektíve do miest, v ktorých zákazník potrebuje užitočne využiť každý centimeter.

„Snažíme sa vytvoriť funkčné a príjemné bývanie v akomkoľvek priestore. To vnímam ako výnimočnosť. Sektorový nábytok má isté rozmerové limity. Často sa stretávam s tým, že klient má v interiéri výklenok, ktorý nevie funkčne využiť pretože ho limitujú rozmery ponúkaných výrobkov,“ vysvetľuje Radoslav Mendel.

Dodáva, že dizajn prispôsobujú želaniam zákazníka. Každý má svoj jedinečný štýl a svoju predstavu o dokonalom domove, preto pri navrhovaní dizajnu nábytku skôr prihliadajú na jeho požiadavky, ako na striktné podliehanie aktuálnym trendom.

„Našim cieľom je poskytnúť čo najrozmanitejšie materiály a návrhy jednotlivých prvkov nábytku. Chceme, aby náš nábytok vystihoval osobnosť zákazníka a vytvoril mu príjemný a hlavne funkčný domov. Nábytok navrhuje návrhár/merací technik. U nás je návrhár a merací technik jedná a tá istá osoba. Okrem toho, že je zodpovedný za návrh, teda dizajnovú stránku nábytku, rieši aj technickú stránku výrobku,“ pokračuje majiteľ.

 

BYNAM_nábytok na mieru_posteľ

 

Poukazuje aj na servis, ktorý zákazník u nich dostane. „V podstate pre to, aby si zariadil alebo vylepšil bývanie, nemusí ani odísť z domu. Stačí si dohodnúť stretnutie s meracím technikom, na ktorom sa zameria priestor, vyberú materiály a preberú sa požiadavky klienta. Materiály si vie klient vybrať zo vzorkovníkov, ktoré mu prinesie merací technik. Môže si tak priamo v priestore vybrať alebo porovnať farebnosť materiálov. Technik si so zákazníkom prejde všetky detaily pre prípravu návrhu, ktorý zákazník dostane v grafickej podobe v elektronickej forme,“ vysvetlil štandardné postupy Radoslav Mendel.

BYNAM zariadi nábytkom nielen domácnosti, ale kompletne vybaví nábytkom aj hotelové izby, apartmány, vrátané kuchýň a kúpeľni.

 

BYNAM_nábytok na mieru_vstupné priestory

BYNAM_nábytok na mieru_relax
BYNAM_nábytok na mieru_podkrovie



Text: BK
Foto: BYNAM
Viac na: bynam.sk