Potrebujete nové tapety, či  bytový textil, ideálna voľba je spoločnosť Horus Trade, ktorá dodáva tovar od popredných európskych výrobcov.

 

hosus

 

 V oblasti interiérového dizajnu pôsobí spoločnosť Horus Trade už od roku 1994. Firma sa zameriava hlavne na poradenstvo a realizácie v oblasti tapiet a interiérového textilu. Úspešne spolupracovali na veľkých či menších projektoch v oblasti hotelierstva, gastronómie, v kancelárskych priestoroch, luxusných rezidenciách ako aj v klasických bytových interiéroch.

 

Horus Trade 01

  

 Špeciálne tapety vysokej kvality

V nebytových priestoroch ako kancelárie, hotely, reštaurácie vedia okrem moderných tapiet realizovať aj projektové tapety - vysoko odolné vinylové a textilné tapety, vyvinuté pre komerčné využitie. V ponuke nájdete aj špeciálne tapety s akustickými vlastnosťami či popisovateľné tapety s magnetickým alebo projekčným povrchom, ktoré sa používajú do kancelárií. Tapety spĺňajú najvyššie technické požiadavky na požiarnu odolnosť a taktiež normy ISO.

 

.Horus Trade 02

 

Tapety pre každého klienta

Okrem týchto špeciálnych tapiet v projektoch realizujú aj klasické dizajnové tapety, od základných pre nenáročného klienta ako vliesové a vinylové, až po najluxusnejšie kolekcie vyrábané z prírodných materiálov ako hodváb, ľan, exotické banánové listy, či kamienky sľudy. Spoločnosť je dovozcom svetových značiek Vescom, Arte či Omexco s veľkým výberom.

 

Horus Trade 03

 

Dizajnové textílie
Popri realizácii tapiet vám interiér doladia aj s textíliami. Špecializujú sa na záclony, závesy, závesné systémy – koľajnice a garniže či čalúny - poťahové materiály. Zamat, satén, bavlna vyniknú ako v bytových interiéroch, tak aj v komerčných priestoroch, hoteloch či reštauráciách. Špeciálne akustické textílie napomáhajú vylepšiť akustiku v meetingových či kongresových priestoroch. Najvyššou triedou sú látky s vláknom Trevira CS, ktoré spĺňajú požiarnu odolnosť.

Pomoc pri správnom výbere

Interiéry vám môžu realizovať aj na kľúč. Spoločnosť sa vám bude venovať od prvého stretnutia, kedy zisťujú vaše požiadavky a potreby. Tím profesionálnych odborníkov v spolupráci s architektmi vám vie poradiť aj s výberom materiálov, farbou, či štýlom, cez pomoc s technickým riešením, výpočtom spotreby materiálu až po samotnú realizáciu – tapetovanie, montáž, šitie či dekorovanie.

 

Horus Trade 04

 

Tvorba interiéru je jedinečná hra s farbami, štýlmi a materiálmi, preto navštívte showroom na Horárskej 12 v Bratislave a budete príjemne prekvapení.

 

Text a foto: Horus Trade

Viac na: www.horustrade.sk            www.facebook.com/horustrade.sk            www.instagram.com/horustrade