Ta jižní Morava, je jistě krásná zem... Kto by nepoznal slová pesničky, ktorá opisuje prírodu, kultúru a pohostinných ľudí tohto vinárskeho kraja. Lahodné víno a podmanivú atmosféru južnej Moravy si najlepšie vychutnáte v príjemnom hoteli s profesionálnymi službami.

 

amande 6

 

Takýmto je hotel Amande, ktorý klientom ponúka ubytovanie v komplexe moderných a historických budov uprostred mestečka Hustopeče, ktoré je známe ako mesto mandľových stromov a vína. Bývať na mieste, ktoré sa pyšní mandľovým sadom s jedinečným výhľadom na Pálavu a len pár krokov od vinárskych má svoje neopakovateľné čaro.

 

amande 1

 amande 2

 

V hoteli Amande sa spája komfort ubytovania s jedinečným relaxom

Hostia si môžu vybrať ubytovanie v jednej z 57 izieb pre dvoch až štyroch ľudí, alebo aj v luxusnejšom mezonetovom alebo prepojenom Mandľovom aparmáne až pre 6 osôb. Súčasťou ubytovacieho balíčka sú pestré domáce raňajky, ktoré sú tu preslávené a denný 90 minútový pobyt v tunajšom saunovom a relaxačnom svete. Oddýchnuť si hostia môžu nielen v niekoľkých druhoch suchých a parných sáun, ale aj vykúpať sa vo vírivke, či dopriať oddych chodidlám a nohám na Kneippovom chodníku.

 

amande 4 amande 3 amande 5

 

Hotelové Wine Wellness centrum bolo navyše prvým zariadením v Českej republike, ktoré je zamerané na tematiku wellness a vína. Pri procedúrach sú používané vlastné kozmetické vínne produkty, napríklad telový peeling z hroznových jadier, matolinový zábal s včelím voskom či vínny masážny a kúpeľový olej. Všetky produkty je taktiež možné zakúpiť si na domáce použitie priamo v hoteli alebo prostredníctvom online shopu.

 

Amande Amande

 

Dobré jedlo a vína

Ku každému vysnenému pobytu v hoteli patrí dobrá gastronómia. Jedlá tu ponúkané sa zameriavajú na využitie lokálnych a sezónnych potravín a surovín typických pre daný región, čo im prinieslo i významné ocenenie v sprievodcovi Gourmet jižní Morava pre rok 2022, teda umiestnenie medzi 8 najlepších reštaurácií na južnej Morave. Široký výber vín z tunajších viníc a neodolateľné dezerty od hotelovej cukrárky sú len čerešničkou na torte celého pobytu.

 

 

amande 6 amande portret veronika amande pivnica

 

Do hotela za prácou i zábavou

Vďaka atraktívnej lokalite, dobrej dostupnosti a skvelému zázemiu je hotel vyhľadávaný aj firemnou klientelou. K dispozícii je šesť plne vybavených konferenčných sál a salónikov, vinná pivnička i Wine Club vhodný pre organizovanie večierkov, rodinných osláv alebo svadieb.

Ak vás láka skĺbenie príjemného pobytu s turistikou, poznávaním vínnej kultúry a historických krás južnej Moravy, Wine Wellness Hotel Amande je tá pravá voľba pre vás.

Viac informácií: www.amandehotel.cz