Skvelé víno a prvotriedna múka. Produkty, ktoré pandémia vytiahla na výslnie. Na jednej strane víno, ako prejav slobody, chuti žiť a vychutnávať si život, na druhej strane múka, ako symbol potravinovej sebestačnosti, kreativity v kuchyni a návratu k tradíciám.

 

Olaf_múka a víno 

OLAF je distribútor a eshop, ktorého postavila na nohy koronakríza a ktorého príbeh aj ďalej formuje pandémia. Vo svojej ponuke má len produkty dvoch slovenských firiem, ktorých kvalitu preverila doba a zákazníci.

Tím OLAF vytvoril eshop v dobe, ktorá ľudí prinútila zmeniť nákupné správanie a orientovať sa na výber potravín z domu. Eshop je tak jednoduchý a zrozumiteľný, aby sa v ňom dobre orientovali všetky vekové kategórie.

 

Olaf_múka a víno_ochutený perlivé víno

 

Zákazníci nájdu v eshope víno z najstaršieho vinárstva v Bratislave z PD Vinohrady. Vinohrady sa nachádzajú v Malokarpatskej vinohradníckej oblasti na južných a juhovýchodných svahoch Malých Karpát. Jedinečný pôdny terroir je vhodný na pestovanie tradičných odrôd Frankovka modrá a Müller Thurgau, ale tiež odrôd Rizlig rýnsky, Veltlínske zelené, Irsai Oliver alebo červené odrody Cabernet Sauvignon a Neronet. Pre znalcov dobrého vína sú v ponuke špičkové archívne a barikové vína.

Ale čo tak vyskúšať ochutene perlivé vina s rôznymi príchuťami? Frizzante s príchuťou jahody, levandule, pomaranča, bazy, ríbezle, či vínne mojito, dokonca aj mušty a hroznové sirupy.

 

Olaf_múka a víno_kváskovanie

 

Ďalšou komoditou v ponuke eshopu OLAF je stopercentne slovenská múka s vysačkou Mlyn Trenčan. Spoločnosť razí cestu vysokej kvality ponúkaných výrobkov. Z mlynu vychádzajú všetky druhy pšeničných múk. Okrem nich vyrába aj ražné múky a zmesi múk, ako sú pšeničná grahamová, ražno-pšeničná alebo pšenično-ražná. Hitom týchto dní sú múky vhodné na kváskovanie.

Spoločnosť OLAF stavila na online nakupovanie, ale svoje overené výrobky distribuuje aj do obchodnej siete a do gastroprevádzok i hotelov.

 

OLAF perlivy

OLAF Akcie

 

Text: BK
Foto: OLAF
Viac na: olafshop.sk