Variť, piecť, grilovať či smažiť vie každý konvektomat. Retigo Vision však svojim používateľom ponúka oveľa viac. Navyše s istotou, že varenie bude vždy zábavou so skvelým výsledkom.

 

konvektomaty 2

 

Za perfektnou tepelnou úpravou pokrmov stojí niekoľko sofistikovaných prvkov, ako je automatická regulácia vlhkosti vo varnej komore, patentovaný tvar ventilátora, šesť bodová teplotná sonda, klapka pre odťah prebytočnej pary a jedinečný systém jej tvorby, či už nástrekom alebo v bojleri. Kuchári a špecialisti firmy Retigo tiež pripravili mnoho softvérových vylepšení, ako sú napríklad programy pre sous-vide varenie vo vákuu, údenie, konfitovanie, sušenie, zrenie, zaváranie alebo aj údenie. Pripravené jedlá budú mať perfektnú farbu, šťavnatosť, chrumkavosť a budú pripravené s minimom pridaného tuku. Vaše menu sa stane unikátnym!

My Vision Controls

Veľký farebný osem palcový displej najvyššieho modelu Blue Vision s mnohými užitočnými funkciami pomôže ušetriť čas a umožňuje rýchlo a jednoducho nastaviť všetko, čo je potrebné. Displej reaguje perfektne, aj keď pri práci v rukaviciach alebo s mastnými rukami. Hlavné menu je možné si plne prispôsobiť a ovládanie sa tak stáva jedným z najjednoduchších na celosvetovom trhu. Navyše nie je nutné čakať, až konvektomat dokončí svoju prácu. Vďaka multitaskingu možno totiž s displejom pracovať aj počas varného procesu.

 

konvektomaty 3


Vision Design

Konvektomaty Retigo Vision boli po dizajnovej stránke vždy unikátne. Oblé sklo dverí má výborné izotermické vlastnosti vďaka trom skleneným vrstvám a vnútornej povrchovej úprave. Masívne ergonomické klikačky sú vyrobené zo špeciálneho materiálu s iónmi striebra a majú antibakteriálne vlastnosti. Bezškárový hladký ovládací panel modelu Blue Vision je bez akýchkoľvek tlačidiel či gombíkov, ľahko sa udržuje v čistote a je perfektne čitateľný s rýchlou odozvou. Vybrať sa dá z dvoch typov ručných spŕch - klasická zavesená na boku stroja, alebo samonavíjacia sprcha. Konvektomaty Retigo Vision ponúkajú skvelú kombináciu funkčnosti, výbornej ergonómie a atraktívneho vzhľadu. To všetko s dôrazom na bezpečnosť a hygienu.

 

konvektomaty 6 konvektomaty 5

 

RetigoCombionline®

Pripojiť konvektomat k internetu nebolo nikdy jednoduchšie. Stačí si vytvoriť užívateľský účet na webe combionline.com, zaregistrovať svoje zariadenia a využívať všetky jeho výhody. Inšpirujte sa množstvom receptov, ktoré je možné ľahko nahrať do zariadenia, kontrolujte varné procesy, využívajte štatistiky či automatické notifikácie alebo rovno spravujte celé zariadenie vzdialene. Pripojenie konvektomatov k sieti je jednoduché, bezpečné a rýchle.

 

konvektomaty 1

 

Retigo Green Concept

Konvektomaty Retigo Vision predstavujú jedny z najúspornejších konvektomatov na trhu. Kombinácia unikátnych technických riešení ušetrí užívateľovi peniaze a zároveň pomáha šetriť životné prostredie. S konvektomatom Retigo Vision šetríte peniaze každý deň. Preukázateľne najnižšia spotreba energie, vody a nízke náklady na automatické umývanie zaručujú rýchlu návratnosť investície.

 

konvektomaty 8

 

Konvektomaty Retigo Vision zaujímajú už dlhé roky svoje pevné miesto v profesionálnych kuchyniach takmer po celom svete. Nevšedné riešenia, ktoré zachovávajú vlastnosti profesionálneho gastronomického zariadenia navyše rozšírené o inovácie, posúvajú možnosti a slobodu kuchárov k ešte lepším výsledkom s cieľom plne uspokojiť požiadavky zákazníkov a varenie si jednoducho užiť.

 

konvektomaty danubius

 

Ak sa chcete o konvektomatoch Retigo dozvedieť viac, svoj stánok budeme mať aj na veľtrhu Danubius Gastro od 28. apríla do 1. mája 2022, v hale A1, v stánku 403.