Ďalší 26. ročník najväčšej gastro výstavy na Slovensku – Danubius Gastro sa blíži. Nepremeškajte najznámejšiu gastro výstavu v Bratislave, ktorá sa bude konať od 24. 1. 2019 do 25. 1. 2019 pre odbornú verejnosť a od 25. 1.  2019 do 27. 1.  2019 bude sprístupnená širokej verejnosti.

 

Navštívte náš stánok, kde vás čaká príjemné občerstvenie. Nájdete nás v pavilóne D2, stánok 401. 

 

dG

 

Informácie nielen pre hotelierov
Danubius Gastro prináša veľa noviniek v oblasti gastronómie pre prevádzkovateľov hotelov, reštaurácií, kúpeľov, rôznych gastropevádzok, či obchodov. Vystavovatelia prezentujú ucelenú ponuku od profesionálneho prístrojového vybavenia, cez nábytok, potraviny, nápoje až po obalové materiály, obchody a reklamy. Na veľtrhu opäť môžete vidieť najnovšie profesionálne prístroje pre gastronómiu, ako aj obľúbené produkty - kávovary.

 

Súvisiaci obrázok

 

Vystúpenia a súťaže

Každoročnou súčasťou podujatia sú sprievodné vystúpenia, ktoré porovnávajú zručnosti barmanov, kuchárov, cukrárov, pekárov, či baristov. Samozrejme, že sa bude i súťažiť. Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s partnermi a sponzorskými organizáciami a pod záštitou pána Vojta ARTZA – prezidenta SZKC vyhlasuje 11. ročník Danubius GASTRO CUP 2019 – súťaže vo varení a pečení naživo. Prídite sa pozrieť, kto vyhrá cenu:
– kuchár senior
– cukrár senior
– cukrár junior

O všetkom vás budeme priebežne informovať. Sledujte našu stránku, či  fb Tophoreca.sk Tophoreca.cz a dozviete sa viac.

 

 

 

Text: Lenka Drgoncová

Foto: Media ST