Hoci je ešte len október, je najvyšší čas premyslieť si, ako a kde strávime koniec roka. Ak si chcete pripiť s pohárom šampanského do roku 2020 na inom mieste ako vo vlastnej obývačke, máte stále možnosť vybrať si z bohatej ponuky hotelov, penziónov, wellness zariadení a cestovných kancelárií.

 

Sorger.sk: Pobyty na Slovensku

 

So sektom v bublinkách

Čas oddychu a relaxu sa väčšine z nás spája s príjemným pobytom v dobrom hoteli, kde je o nás postarané. Kvalitné ubytovanie a chutná gastronómia sú základom pre výber miesta pobytu. Klient však dnes vyžaduje aj niečo navyše. Doplnkové služby, ktoré dokážu koncoročný pobyt zmeniť na zážitok.

 

silvester služby

 

Cestujete ako pár alebo rodina

Zariadenie si vyberajte vždy s dôrazom na to, čo od svojho pobytu očakávate. Ak ste rodičia s malými deťmi, preferujte hotel alebo penzión s detským kútikom, interiérovým ihriskom a bazénom. Bezdetné páry si túžia vychutnať romantiku vo dvojici v hoteli pre dospelých a možno aj bujarú a hlučnú oslavu konca roku. Pracovne vyťažení ľudia radi oddychujú vo wellnesse a využívajú doplnkové služby ako masáže, relaxačné terapie a podobne.

 

silvester deti

 

Okolie a voľný čas

Spojiť oddych s aktívnou dovolenkou je výborný nápad nielen pre ľudskú psychiku, ale aj fyzické zdravie. Dlhé prechádzky chladnou prírodou, lyžovanie, bežky, návšteva literárnej kaviarne so šálkou škoricového čaju alebo divoký Silvestrovský žúr na námestí v doteraz neznámom meste - vyberte si, čo je Vám srdcu blízke.

 

silvester kone

 

Netradičný koniec roka v teple

Vianoce sú pre väčšinu z nás sviatkami, ktoré oslavujeme v kruhu rodiny, ale ak máte potrebu vyhnúť sa každoročnému zhonu, pečeniu koláčov a nákupu darčekov, odmeňte sa jedným veľkým darom pre celú rodinu. Cestovné kancelárie ponúkajú zájazdy, v rámci ktorých môžete stráviť dovolenku na niektorom z exotických miest a nerobiť nič iné, len sa kúpať v mori a oddychovať.

 

silvester exotika

 

So šampanským v New Yorku či Londýne

Ak ste zástancovia aktívneho oddychu, aj pre Vás pripravili cestovné kancelárie široký výber poznávacích pobytov, ktorých súčasťou je aj silvestrovská párty pod holým nebom na námestiach svetových metropol.

 

silvester ohnostroj

 

Tak nech už si vyberiete ktorúkoľvek z možností, užite si šťastný a veselý príchod Nového roku 2020.

Text: Petra Adamcová
Foto: Pixabay

Sorger.sk: Pobyty v Tatrách