Areál žilinského eXtreme parku dokáže ponúknuť reštaurácia HU:MAN svojim návštevníkom najrôznejšie aktivity, či už zo sveta fitness, gastronómie alebo zábavy.  Každé jedlo sa stáva nezabudnuteľným zážitkom. A nielen jedlo. 

 

shisha upr.1

 

Horúcou novinkou je HU:MAN Shisha Lounge, vďaka ktorému si návštevníci môžu vychutnať už aj kvalitné vodné fajky. Tento spôsob fajčenia je obľúbený najmä na blízkom východe a funguje na princípe ochladzovania dymu prebublávaného cez vodu. Je vhodný na neformálne posedenie s partiou a  kamarátmi, ale aj na obchodné rokovania, kedy dokáže uvoľniť aj častokrát napätú business atmosféru.

 

shisha upr. 2

 

V HU:MAN Shisha Lounge sa kladie veľký dôraz na kvalitu, servis a celkový dojem z návštevy tohto jedinečného miesta. Zákazníci budú môcť taktiež využiť aj shisha catering, kedy si môžu objednať vodné fajky na firemnú akciu, oslavu alebo na posedenie s priateľmi.

 

shisha upr. 3


Jedinečný koncept založený na kvalite a luxuse vás prenesie do Orientu na počkanie. Na základe dlhoročných skúseností z miest ako Bahrajn a Dubai vám Human Shisha Lounge prinesie dokonalý pôžitok z lahodnej vodnej fajky.  V spojení s vonkajšími priestormi lounge, ktoré sú posadené do pieskovej pláže,sa pocit dovolenkovej atmosféry ešte umocňuje.

 

 shisha upr. 5

 

Zdravie v plnej chuti 

Gastronómia je dôležitou súčasťou zdravého životného štýlu. Umením je dostať z jednoduchých čerstvých potravín šetrným spôsobom to cenné pre naše zdravie, ale zároveň pripraviť jedlo tak, aby bolo chuťovo vyvážené, atraktívne a aby nám jeho konzumácia prinášala potešenie. Chutné menu a k tomu Shisha Lounge vám spraví z dňa niečo výnimočné.

 

shisha upr. 4

 

Business stretnutia, rokovanie, či priateľské posedenie

Ak hľadáte vhodné miesto pre svoje business stretnutie, rokovanie či priateľské posedenie, Human Shisha Lounge je pre vás tou ideálnou voľbou.  Neváhajte kontaktovať  reštauráciu HU:MANN, ak hľadáte niečo viac pre svojich obchodných klientov či partnerov.

 

 

 

Text upravila: Lenka Drgoncová

TEXT a FOTO: reštaurácia HU:MAN

Viac na: www. human.sk                    fb:HU:MANN      Human Shisha Lounge