Osobnosti
O tom, že pripravenému praje šťastie, sa presvedčil aj jeden z najuznávanejších francúzskych šéfkuchárov. Sébastien Bras, majiteľ reštaurácie Le Suquet.
O tom, že pripravenému praje šťastie, sa presvedčil aj jeden z najuznávanejších francúzskych šéfkuchárov. Sébastien Bras, majiteľ reštaurácie Le Suquet.
Cestovať za hranice dnes nie je možné, o to viac ľudí vyráža do prírody, ktorej návštevu máme dokonca odporúčanú. Preto vám v nasledujúcich riadkoch prinášame pár tipov na zaujímavé miesta na Slovensku, ktoré vás potešia, nadchnú aj očaria.
Hotelieri, zdá sa, vyplnili ďalšiu medzeru na trhu cestovného ruchu. Ich „noví“ klienti sa vo svojej podstate od ostatných nelíšia. Azda až na jeden detail. Ide o LGBTIQ+ menšinu, ktorá prestáva byť ignorovaná.
O pitnom režime počas leta a vo všeobecnosti sme si písali v nedávnom článku. Dnes sa zameriavame na pitný režim detí, ktoré sú spolu so seniormi náchylnou a ohrozenou skupinou na dehydratáciu organizmu.
Příroda má na duši uklidňující vliv. Prosté radosti, jako dýchat čerstvý vzduch, cítit na kůži slunce či dívat se na krásnou krajinu, jsou přirozeným regeneračním prostředkem. V přírodě nejsou žádné cíle a žádné chtění. Život rostlin se odvíjí jednoduše, bez nějakého zvláštního záměru. Účelem přírody je prosté „být“.
Hotel - miesto, kde zákazníkom poskytnú kvalitné, čisté a komfortné ubytovanie. A potom sú tu hotely, ktoré sa vymykajú bežnému štandardu a sú výnimočné napríklad svojou veľkosťou, polohou, výškou prípadne luxusným zariadením.
Japonská kuchyňa je jednou z najobľúbenejších gastronómii sveta. Vďaka svojej pestrosti, rozmanitosti a vzájomnej vyváženosti je nielen chutná, ale aj považovaná za jednu z najzdravších. Vraj práve kuchyni vďačia Japonci za svoju dlhovekosť.