Rozprávanie so Slovenkami a Slovákmi, ktorí sa usadili v niektorej z európskych krajín a ich predstavenie tamojšej kuchyne sa stretlo s pozitívnym čitateľským ohlasom.
Tradícia a pôvod kapsulových hotelov sa pripisuje Japonsku, kde v 80. rokoch minulého storočia vznikli ako núdzové ubytovanie.
Rozhovor so šéfkuchárom Rastislavom Miklovičom sa odohrával v historických priestoroch Art Hotela Kaštieľ v Tomášove. Bolo vidno, že svoju prácu miluje, že s ňou každodenne žije.
Na okraji rázovitej dedinky Zuberec, známej svojou krásnou prírodou a kultúrnym dedičstvom sa nachádza apartmánový dom Roháče. Svojim klientom ponúka prepojenie čarovnej atmosféry modernej horskej chaty.
Radúz Dula pôsobí od roku 2010 ako člen prezídia Asociácie hotelov a reštaurácií SR, v roku 2011 bol spoluzakladateľom Zväzu cestovného ruchu, ktorý ako viceprezident a neskôr predseda dozornej rady reprezentoval v mnohých projektoch.
V minulosti sa hovorilo, že dieťa do jedného roka by malo byť prevažne v domácom prostredí, pretože potrebuje mať svoj režim a pokoj. Dnes už mnohí rodičia s deťmi bežne cestujú po celom svete, niektorí sa dokonca nevyhýbajú ani netradičným lokalitám a adrenalínovým aktivitám.