Čisté priestory hotelov, penziónov, reštaurácií i ostatných gastro prevádzok sú nevyhnutným a jedným z najdôležitejších aspektov, ktorý ovplyvňuje celkový dojem prevádzky a faktor, ktorý klienti významne posudzujú.
Tieto reštaurácie sa stali vyhľadávanými pre svoje vynikajúce a neopakovateľné gastronomické kreácie, ale aj pre svoj dizajn, polohu, atmosféru a zážitok.
Rozhovor so šéfkuchárom Rastislavom Miklovičom sa odohrával v historických priestoroch Art Hotela Kaštieľ v Tomášove. Bolo vidno, že svoju prácu miluje, že s ňou každodenne žije.
Dôvodov, prečo práve tu oddychovali hlavy korunované, je niekoľko. Predovšetkým, ako kúpeľné miesto bolo známe už pred dvetisíc rokmi a nič zo svojho šarmu nestratilo ani dnes. Práve naopak.
Ak ste dovolenkovali v niektorej z ázijských krajín, určite ste si užili a doslova vychutnali pouličné občerstvenie, ktoré sa tam nachádza na každom kroku a jedlá pripravované pred vašimi očami sú skutočne fantastické. Trend street foodových reštaurácií sa za posledných desať rokov rozšíril aj u nás a patrí medzi trendové, zdravé a nezvyčajné druhy občerstvenia.
Rozprávanie so Slovenkami a Slovákmi, ktorí sa usadili v niektorej z európskych krajín a ich predstavenie tamojšej kuchyne sa stretlo s pozitívnym čitateľským ohlasom.