Zakladá si na kvalite a čerstvosti surovín, príjemnej obsluhe a elegantnom prostredí. Prievidzská Sabbia Ristorante ponúka okrem gastronómie aj ubytovanie.

 

1 budova restauracie

 

Hovädzie a kuracie steaky, zeleninové alebo hríbové rizoto, cestoviny na taliansky spôsob, grilovaný zubáč i pstruh na masle, alebo klasický do zlata vyprážaný rezeň. Nielen tieto dobroty si môžete vychutnať v elegantnej reštaurácii Sabbia Ristorante v Prievidzi. Alebo máte chuť na ľahké cestoviny, či šaláty inšpirované stredomorskou kuchyňou? Keď si stále neviete vybrať, voľbou na istotu je niektorá zo štrnástich chrumkavých pízz doplnená o dezert tiramisu alebo crème brûlée, ale aj špeciality slovenskej kuchyne. .

 

20181228 145325

 

Kuchári v reštaurácii Sabbia Ristorante pripravujú originálne pokrmy vyrobené vždy z kvalitných a čerstvých surovín. Okrem starostlivo pripravených jedál z jedálneho lístka sú každý deň v ponuke hotové jedlá a obedové menu. Stravu je na požiadanie možné špeciálne upraviť aj pre diabetikov a celiatikov.

 

1 krb

 

Reštaurácia je umiestnená v štýlovom prostredí s pohodlným parkovaním hneď pri hlavnej ceste neďaleko centra mesta Prievidza v časti Piesky. Práve odtiaľto pochádza názov Sabbia, čo v taliančine znamená piesok. Počas jesene a zimy sa môžete zahriať pri krbe, cez leto si zas posedieť v klimatizovanej banketke a deťom dopriať zábavu v detskom kútiku. Samozrejmosťou je detské ihrisko a vonkajšie posedenie so záhradkou.

 

20181228 145332

 

Sabbia Ristorante je pre svoje príjemné prostredie často využívaná ako priestor pre oslavy, firemné meetingy alebo rodinné posedenia. K dispozícií je priestor na poschodí pre 25 ľudí, v prípade väčších skupín aj prízemie reštaurácie s kapacitou 40 až 50 ľudí.

 

20190223 113848

 

V budove Sabbia Ristorante je možné sa aj ubytovať. V ponuke sú štyri klimatizované a príjemne zariadené izby s vlastným sociálnym zariadením a sprchou. Vo všetkých priestoroch je k dispozícii bezplatné pripojenie na Wi-Fi.

 

20181116 174243

 

Text: BK

Foto: Sabia Ristronte

Viac na: www.sabbia.sk