Romantická atmosféra vidieka, na mieste, kde čas plynie pomalšie, pokoj a relax v nedotknutej prírode ďaleko od ruchu miest. Pre mnohých vysnená predstava o dovolenke.

 

exterier

 

Agrohotel Tri Brezy je zasadený v oravskej obci Hruštín v blízkosti rekreačnej lokality Zábava. Obec uchováva jedinečnú architektúru a originálne nárečie. Všade v okolí je nádherná príroda Hruštínskej kotliny, ktorá ponúka príležitosti na letnú i zimnú turistiku. Do hôr sa dá zájsť s lyžami, s bežkami i s rodinou na nenáročnú horskú turistiku.

 

20190717 180430 2

 

Pre milovníkov prírody a vidieka ponúka Agrohotel Tri Brezy ubytovanie pre 55 osôb, stravovanie a ďalšie služby. Na výber sú dva apartmány, šestnásť dvojlôžkových izieb, tri jednolôžkové izby a dokonca aj trojlôžková a šesťlôžková izba. Hoteloví hostia môžu zrelaxovať vo fitness centre a pre deti je k dispozícii veľká herňa.

 

int1 1

 

Agrohotel Tri Brezy v Hruštíne je ideálnym miestom aj pre usporiadanie rôznych spoločenských posedení, osláv, svadieb či iných podujatí. Disponuje dvomi spoločenskými miestnosťami. Hlavná sála ponúka maximálnu kapacitu 160 osôb a je možné ju predeliť na dve samostatné časti. Vďaka tomu môže v plnom prúde prebiehať zábava a na svoje si prídu aj tí, ktorí uprednostňujú komornejšiu atmosféru. Malá sála s kapacitou do 40 osôb poskytuje nezávislé súkromie a je ideálna pre menší okruh ľudí ako blízka rodina, či pracovný kolektív.

 

20190510 181339

 

A čo tak zobrať kolegov z práce do Hruštína na teambuilding? V okolí je množstvo príležitostí na utuženie kolektívu. Alebo pozvať na Oravu účastníkov konferencie, školenia, či seminára? V Agrohoteli Tri Brezy majú priestory pre organizovanie podujatí od prezentačných akcií, cez obchodné stretnutia, až po kongresy. Organizátori tu nájdu potrebné technické vybavenie, projektor, plátno a ozvučenie. Súčasťou hotela je tiež veľkokapacitné parkovisko, za ktoré hostia neplatia.

 

cong1

cong2

 

Text: BK

Foto: Agrohotel Tri Brezy

Viac na: www.tribrezy.eu/sk