Food & Beverage

školiace 1000 px

Vzťah ľudí k voňavej káve sa za krátky čas aj vďaka neúnavným propagátorom kávovej kultúry ako Stanislav Cibula úplne zmenil. Kávičkári v ňom hľadajú nové chute, príbehy a originalitu.


vinarstvo krmes 2 uvod

Manželia Dubeňovci vo svojej záhradke dlhé roky s láskou pestovali vinič a dorábali si víno pre vlastnú potrebu. Zhoda šťastných okolností a entuziazmu ich inšpirovali k tomu, aby svoj malý vinohrad rozšírili a začali víno vyrábať aj pre ostatných milovníkov tohto lahodného nápoja.

752x

Stavajú na svojich bohatých skúsenostiach, vášni, ale aj rodinnej tradícii. Oživili starú tradíciu výroby pravej domácej pálenky v Liptovských Kľačanoch, kde vybudovali vlastný liehovar a pálenicu.

tit

Caffe Ramenzoni je talianska rodinná pražiareň so 65-ročnými skúsenosťami, pochádzajúca z talianskej Parmy, centra európskej gastronómie. V súčasnosti je pražiareň vedená treťou generáciou ktorá dokazuje, že talianska káva nemusí byť len z veľkej spoločnosti.

foodland Bun Bo Nam Bo PAPAYA uvod

Nguyen Thanh Coung – špecialista na ázijskú kuchyňu sa už dlhé roky venuje propagácii, distribúcii a predaju ázijských potravín.

bidfood distributor spracovatel vyrobca 1 uvod

Spoločnosť Bidfood Slovakia pôsobí na trhu slovenskej gastronómie už viac ako 25 rokov. Široké portfólio mrazených, chladených a čerstvých potravín, ale aj nepotravinárskeho sortimentu z neho spravili lídra na trhu.

foto stano 2 upravena 2 uvod

Slovenské vína si prešli počas posledných desaťročí renesanciou a posunuli sa skutočne na svetovú úroveň. Dokazujú to aj mnohé ocenenia zo zahraničných súťaží.

cafe oro 4 uvod

Pražiareň kávy Caffe Oro prináša už takmer tri desaťročia kávičkárom tie najchutnejšie zmesi kávových zŕn. Ich kávu nájdete len vo vybraných kaviarničkách a gastroprevádzkach, ktoré chcú priniesť svojim zákazníkom niečo výnimočné.

čokoláda 4

Mliečna, horká, s orieškami, nugátovou či marcipánovou náplňou, tuhá, ale aj tekutá. Zbožňujeme jej chuť samostatne i ako prísadu do koláčikov, zákuskov či horúcich nápojov.

samaria 10 mala uvod

Vznik ovocného liehovaru a pálenice Samaria sa datuje do roku 2010. Od počiatku vzniku spoločnosti sa jeho majitelia držali idey výroby pravých ovocných destilátov.

borovička Plody borievky základ pre výrobu každej kvalitnej borovičky 1 uvod

Ale viete, že platí aj: Nebolo by borovičky, keby nebolo borovičkárov. Borovička by asi bola aj bez Trenčína, ale iste iná... Neveríte? Poďme sa na to pozrieť pekne po poriadku...

ttt

Iberian prináša exkluzívne na Slovensko najlepšie španielske olivy z odrody “gordal“, ktoré sú najväčšie na trhu. Ich šťavnatosť a chuť je podmanivá, čo potvrdzuje aj zisk ceny Danubius Gastro 2022.