Špičková pan-ázijská reštaurácia priamo v Bratislave. FOU ZOO je reštaurácia, ktorá spôsobila prevrat v našom chápaní ázijskej kuchyne. Jej bezchybný servis a chutná kuchyňa dodávajú návštevníkov priam neodolateľný gastronomický zážitok. Oslávte 9 rokov zážitkov s FOU ZOO!

 

GALERIA 5


Vysoký štandard v príjemnom prostredí
Začať s vysokým štandardom je jednoduchšie, ako si ho udržať. Po rokoch od otvorenia Fou Zoo je viac než jasné, že cieľavedome budovaný koncept drží reštauráciu stále na výslní. Precízny koncept a zapálení ľudia s otvorenou mysľou ju posúvajú stále ďalej. Chuť, ktorá sa slovami nedá ani opísať, iba zažiť. Top reštaurácia s jedinečnou atmosférou a kuchyňou. Krásne prostredie reštaurácie, výborné jedlo a personál, robia z Fou Zoo podnik pre skutočné gurmánske zážitky.

 

 CLANOK 2

 

Jednotlivé chody ulahodia všetkých zmyslom.

Používajú sa suroviny, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou ázijskej kuchyne ako wagyu, red snapper, kemaki, či ovocie yuzu.


Degustačné menu a „Sunday Sharing is Caring“sú nielen pre gurmánov
Vyskúšať môžete 10, alebo 7 chodové degustačné menu, ktoré vám kuchári pripravia o niekoľko minút, bez zbytočného zdĺhavého čakania. Alebo „Sunday Sharing is Caring“ o 8 chodoch a dezerte už od 9. júna 2019. Je to jedinečný zážitok chuti a pôžitku v jednom. Na tanieroch nájdete spojenie Ázijskej a Európskej kuchyne. Hostia si môžu vychutnať viac chodové degustačné chody, ktoré sú prierezom kuchyne Fou Zoo.

 

CLANOK 3

 

Špičkový tím
Fou Zoo svojim menom neustále láka tých nejlepších. Či už ide o kreatívny prístup v kuchyni, nové variácie na sushi pulte, sladké kombinácie dezertov a v neposlednom rade profesionálnu obsluhu pri stole, všade tu natrafíte na top profesionálov. Skúsenosti nadobudnuté počas rokov strávených v zahraničí, na stážach a pod vedením svetových odborníkov tu vytvára špičkový tím. Ide o ľudí ktorí rezonujú s duchom Fou Zoo – rásť a prekonať očakávania. Je to svetová trieda ktorá sa tu stretne každý deň aby spolu vytvorili gastronomický zážitok na dosah ruky.

 

CLANOK 4

 

Ocenenia za chuť
Reštaurácia bola viacnásobne ocenená slovenskými i svetovými prestížnymi organizáciami, ktoré z nej robia gastronomický klenot. Počas 9 rokov získala titul TOP reštaurácia na Slovensku, najlepšia reštaurácia Slovenska od prestížnej svetovej organizácie Gault & Millau, najlepšia reštaurácia Slovenska, prémiová reštaurácia od Gurmán Award, či Zlatá vidlička.

 

CLANOK 5

 

Darčekové karty
Jednoduchý spôsob ako spraviť radosť svojmu blízkemu sú darčekové karty. Ak máte medzi svojimi blízkymi či kolegami milovníka kvalitného jedla, gurmána a labužníka, riešenie sú darčekové poukážky Fou Zoo. Poukážka do reštaurácie Fou Zoo je vstupenkou do exotického sveta výnimočných chutí a vôní. S darčekovým poukazom Fou Zoo darujete starostlivosť na najvyššej úrovni a kulinárske majstrovstvo, ktoré mení pôžitok na umenie. Luxusná darčeková karta na konzumáciu má platnosť 12 mesiacov. Počiatočná výška kreditu je 100 € a obdarovaný ju môže vyčerpať postupne. Na výber máte darčekové karty aj v hodnote 200 € a 300 €.


Stojí to fakt za to!

 

Text upravila: Lenka Drgoncová

Foto: Fou Zoo
Viac na: www.fouzoo.sk      Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.         +421 901 74 74 74