pepco119 14. februára oslavujeme Valentína! Sviatok zamilovaných sa dá oslavovať mnohými spôsobmi, a jedným z nich je... vzájomné obdarovávanie. Darček na Valentína nemusí byť ani veľký ani drahý – najcennejšie sú tie, ktoré hovoria: „poznám ťa a vážim si náš vzťah“. Pozrite sa, aký darček na Valentína môžete podarovať svojej láske.

Drobné darčeky na Valentína

Často práve tie najmenšie darčeky majú najväčšiu silu vyjadriť city. Na Valentína, drobné darčeky, napríklad fotorámiky, vonné sviečky či osobný zápisník, môžu sa stať výnimočnými symbolmi lásky a starostlivosti.

  • Fotorámiky – spoločné fotografie sú vždy dobrým nápadom na darček. Romantický fotorámik, s komponovaným osobným venovaním, jednoducho perfektný spôsobom na zdôraznenie výnimočných momentov vášho vzťahu.

  • Vonné sviečky – vôňa má mimoriadnu silu evokovať spomienky a vytvárať atmosféru. Elegantná sviečka,svietnik, a obľúbené vône, môžu vytvoriť romantické pozadie pre spoločne strávený večer. Pozrite si aktuálnu ponuku sviečok a svietnikov v PEPCO!

  • Osobné zápisníky alebo diáre – perfektný valentínsky darček pre všetkých, ktorí radi píšu, kreslia alebo si jednoducho zaznamenávajú svoje myšlienky.

Drobné valentínske darčeky sú dôkazom toho, že veľkosť ani cena darčeka nerozhodujú o jeho hodnote a význame. Práve snaha, dôsledný výber a osobný ráz daru robia z neho prejav skutočných hlbokých citov a blízkosti.

Technológia v službách lásky – elektronika ako darček na Valentína

Digitálna a elektronická revolúcia 21. storočia otvára pred nami nové možnosti, okrem iného umožňuje obdarúvať blízkych praktickými darčekmi. Technologický darček na Valentína? My sme za!

sk pepco prezent na walentynki infografika

 „Darček pre druhú osobu“

Niekoľko nápadov na darčeky, ktoré môžu byť jedinečným valentínskym darčekom:

  • Zariadenia na spoločné počúvanie hudby – snáď nič nespája ľudí tak, ako spoločná hudba. Bezdrôtové reproduktory Bluetooth, slúchadlá s funkciou zdieľania hudby alebo prenosný disk naplnený vašimi obľúbenými skladbami môžu byť skvelým darčekom pre všetkých milovníkov hudby.

  • Inteligentné fotorámiky – v časoch digitálnej fotografie sú inteligentné rámiky vynikajúcim spôsobom na ukázanie spoločných fotografií bez toho, aby ste ich museli vyvolávať. Vybrané modely umožňujú zasielať fotografie aj na diaľku priamo do rámiku, vďaka čomu môžete zdieľať nové spomienky v reálnom čase.

  • Chytré hodinky a fitnes náramky – perfektný valentínsky darček pre páry, ktorým záleží na zdravom životnom štýle. Inovatívne chytré hodinky a náramky umožňujú nielen monitorovať aktivitu a kľúčové parametre, ale tiež sa dajú používať na vzájomné posielanie motivačných správ či výziev.

  • Predplatné streamovacích služieb – ak radi spoločne pozeráte filmy či seriály, čítate e-knihy či počúvate audioknihy alebo hudbu – predplatné obľúbenej streamovacej služby môže byť skvelým darčekom, ktorý ponúka nekonečný zdroj nápadov na spoločné trávenie času.

Pri výbere elektroniky pouvažujte, čo poteší druhú osobu, aké má záujmy, a ako daný predmet môžet obohatiť váš každodenný život. Náležite vybraný darček na Valentína môže byť romantickým symbolom lásky a blízkosti.

Kulinárska stránka lásky – cez žalúdok do srdca

pepco219

 Valentínske darčeky z Pepco

Ak to, čo vás spája, je dobré jedlo – darček na Valentína spojený s jedlom bude isto zásahom do čierneho. Klasickým valentínskym darčekom v tejto kategórii je samozrejme romantická večera – vlastnoručne pripravená a podaná elegantným spôsobom. Môžete sa rozhodnúť pripraviť obľúbené jedlo partnera či partnerky, alebo to risknúť a vyskúšať nový a zaujímavý recept.

Svojej láske tiež môžete darovať poukážku na ochutnávku vína, syrov, čokolády či miestnych špecialít. Krásne ilustrovaná kuchárska kniha alebo kvalitné kuchynské doplnky, ako sú kuchárske nože či kameň na pizzu, sú praktické darčeky, ktoré sa budú páčiť dlhé roky. Zaujímavým nápadom na valentínsky darček je aj zapísanie sa na kurz varenia, ktorý bude nielen spôsobom, ako získať nové zručnosti, ale aj príležitosťou skvele spoločne tráviť čas.

Valentínske darčeky súvisiace so záujmami milovanej osoby

Takýto darček je skvelým spôsobom na ukázanie, ako dobre poznáte a ako si ceníte milovanú osobu. Pouvažujte, čo urobí vašej láske radosť. Čítanie kníh, varenie, šport, fotografia, a možno cestovanie? Výber darčeka súvisiaceho s koníčkom je viac než len obyčajný spomienkový dať – výraz uznania pre vášeň vašej lásky.

Darčeky prispôsobené záujmom môžu byť nielen praktické, ale aj veľmi osobné. Príklad? Osobu, ktorá má rada literatúru, určite poteší obľúbená kniha s podpisom autora, a v prípade melomana platňa podpísaná umelcom.