Hory, nádherné prostredie mimo exponovaných turistických centier, pokoj, no dostatok možností pre aktívny oddych. Hotely Zerrenpach idú proti prúdu.

 

Recepcia 7 1

 

Jeden sa nachádza v malebnej dedinke Osrblie v mikroregióne Čierny Hron preslávenej svojim biatlonovým areálom len kúsok od Nízkych Tatier. Druhý pozýva do obce Látky v nádhernom prostredí Veporských vrchov v nadmorskej výške 950 metrov nad morom.

Dva sesterské hotely Zerrenpach lákajú na pobyt na Strednom Slovensku do turisticky atraktívnych regiónov ďaleko od rušných turistických centier, kde namiesto komerčných atrakcií nájdete pokoj, prirodzenú krásu prírody, s množstvom služieb a turistických možností pre letnú i zimnú dovolenku.

 

DSC 1260 2

 

Jozef Bulla a Juraj Vlček sú spolumajitelia Hotelov Zerrenpach. Poukazujú na to, že vo svojej filozofii nechcú ísť v línii nalinajkovaných hotelov pôsobiacich luxusne a naškrobeno. V Osrblí či Látkach budú hostia cítiť príjemnú rodinnú atmosféru s dobrou energiou pre hostí, ktorí sa chcú uvoľniť a cítiť sa ako doma. Každá izba má iný dizajn a ponúka svoj vlastný príbeh.

„Myslím si, že dnes vyťažení ľudia v neustálom strese obklopení masami ľudí už budú čoraz menej pociťovať potrebu zasa stráviť aj dovolenku za podmienok, ktoré sú v stále viac prepchatých turistických centrách. Budú vyhľadávať viac pokoja v nádherných, výstavbou neporušených miestach, akými sú Látky či Osrblie. Pre zažitie aktívnej dovolenky je aj tu množstvo aktivít, ktoré môžu uspokojiť zákazníka. Je tu veľa miest, ktoré sa oplatí vidieť a samozrejme nezabudnuteľné výhľady na neporušenú prírodu, čo sa už o spomínaných exponovaných centrách nedá povedať,“ poukazujú na zmenu pohľadu na dovolenku na Slovensku Jozef Bulla a Juraj Vlček.

 

Bazén 4 3

 

Regióny Podpoľania, Slovenského Rudohoria, Veporských vrchov a Horehronia sú podľa jeho slov veľmi atraktívne s množstvom možností na cykloturistiku i pešiu turistiku. „Bedekre jednotlivých regiónov ponúkajú ozaj veľmi bohatú a rozmanitú zmes miest a atrakcií. Napríklad z Osrbia sa pre turistov oplatí navštíviť vysokú pec na Troch vodách, odkiaľ sa dostanú na Hrb, čo je geografický stred Slovenska, skanzen vo Vydrovskej doline je na strede cesty medzi oboma hotelmi. Z Látok sa dá dostať na prameň Ipľa, či sysliu lúku,“ vymenúvajú.

Hotely v Látkach aj v Osrblí sú ako stvorené pre pobyty rodím s deťmi, turistov, ale užijú si tu aj zamestnanci firiem na teambuildingoch či školeniach. Pre firemnú klientelu poskytujú vybavené kongresové sály. Rovnako ponúkajú v oboch hoteloch možnosť usporiadať svadbu, či rodinnú oslavu, alebo stretnutie.

Hoteloví hostia sa dosýta zrelaxujú vo wellness, pri masáži, či bazéne na pohodlnom ležadle v lone prírody s osviežujúcim drinkom a počúvaním nádherných zvukov prírody. Kto chce do svojho pobytu vniesť zábavu, energiu a adrenalín, na dosah je množstvo atrakcií.

 

IMG 0890 1024x768

 

V Osrblí máme k dispozícii požičovňu kolobežiek, wellness, plážový volejbal, vonkajší bazén, minigolf, bowling, detské ihrisko, petang, altánok s grilom a ohniskom,“ vymenúva možnosti Hotela Zerrenpach Osrblie riaditeľ Jozef Bulla. Pripomína, že v tesnej blízkosti ubytovacieho zariadenia je Národné biatlonové centrum, ktoré môžu hostia využiť. Okrem toho turistické výlety do širokého okolia uspokoja aj náročných turistov svojimi neskutočnými miestami s výhľadmi či rôznymi atrakciami.

V Látkach je v lete k dispozícii bazén, v zime lyžiarske stredisko s tromi vlekmi. „Hostia si tu môžu aktívne užiť zaujímavú lukostreľbu, vedia využiť multifunkčné ihrisko na akýkoľvek vhodný šport, rovnako je tu množstvo turistických trás či cyklotrás, v zime samozrejme
parádna lyžovačka bez tlačenice či dlhých radov,“ pozýva Jozef Bulla a Juraj Vlček do regiónu, kde poskytuje služby Hotel Zerrenpach.

„Je to náš zmysel života a je to naše poslanie. Chceme, aby po nás ostal nielen materiálny statok, ale hlavne odkaz individuality a originality v dnešnej globalizujúcej spoločnosti.“

 

DSC 1198 fullres 1

02
DSC 1310 1

Recepcia 5 

 

Text: BK
Foto: Hotely Zerenpach
Viac na: www.zerrenpach.sk
www.zerrenpachlatky.sk