11. júna otvoril svoje brány hosťom aj Grand Hotel Bellevue****, nachádzajúci sa v centre Vysokých Tatier - v Hornom Smokovci. Hotel dokáže poskytnúť svoje služby pre každého. Ponúka nadštandardné priestory pre biznis, relax, šport, ako aj pre rodiny s deťmi.

 

DCIM\100MEDIA\DJI_0008.JPG

 Bonusom hotela sú nádherné výhľady na tatranské končiare.

 

Hotel ponúka skvelé možnosti vďaka rôznorodej ponuke izieb. Má ich 150, pričom 124 z nich prešlo kompletnou rekonštrukciou do nového štandardu Exclusive, ktorý návštevníci prijímajú s nadšením, zvyšných 26 zostáva v pôvodnom stave, t. j. štandard Classic. Rôzne druhy izieb od klasických dvojlôžkových až po rodinné apartmány, či apartmán DeLuxe vyhovejú naozaj každému hosťovi. Vzhľad izieb i jednotlivých poschodí je rôzny. Zámerom vedenia hotela bolo poschodia dizajnovať tak, aby sa do jeho prostredia vniesla funkčnosť a široká rozmanitosť. V niektorých hotelových izbách je možnosť užiť si kráľovské spanie na posteliach s nadštandardnou výškou – 80 cm od zeme. „Hosťom sa snažíme prinášať vždy nové možnosti a prezentovať inovatívne podnety. U nás môžu vyskúšať to, čo doma bežne nemajú,“ zdôrazňuje riaditeľ hotela, Ing. Miroslav Warhol.

 

hotel bellevue 2

Pozoruhodný je nielen dizajn, ale aj funkčnosť a rozmanitosť hotelových izieb.

 

Napriek svojej doterajšej širokej ponuke sa vedenie hotela rozhodlo modernizovať aj wellness centrum. Hoteloví hostia môžu relaxovať v naozaj luxusnom priestore. Ponuka jedného z najväčších bazénov vo Vysokých Tatrách zostala zachovaná. K nej sa pridal moderný saunový a relaxačný svet. Z bohatej ponuky sáun, víriviek, či slanej jacuzzi si vyberie naozaj každý. Na priestoroch wellness centra majitelia a vedenie hotela nešetrili. Stavili na prírodné materiály, funkčnosť a pohodlie. V interiéri dominujú kameň a drevo. Novinkou vo wellness centre je vytvorenie detskej časti.

 

hotel bellevue 3

 Sauna s nádherným výhľadom, čo viac si môžete priať?

 

Grand Hotel Bellevue **** je ideálnym miestom na pracovné stretnutia, firemné podujatia, teambuildingové aktivity aj rodinné oslavy a svadby. Ako jedno z najväčších hotelových kongresových centier na Slovensku poskytuje konferenčný servis s kompletným technickým a servisným zázemím pre všetky druhy podujatí, a to až do kapacity 1 200 účastníkov. K dispozícii je najväčšia multifunkčná sála pre 750 účastníkov. V jej bezprostrednej blízkosti sa nachádza kongres foyer, ktorý je tiež veľmi veľkoryso riešený a priestranný. Okrem hlavnej sály je tu možnosť vybrať si pre menšie eventy z ďalších štyroch salónikov, pričom dva z nich sú na rovnakom poschodí ako hlavná sála, čo poskytuje veľmi zaujímavé možnosti pre náročne členené eventy. Aj medzi salónikmi sa nájdu rekonštrukčné novinky, napríklad salónik Silver, ktorého kapacita je 90 osôb. O parkovanie pri Grand Hoteli Bellevue**** nemusíte mať obavy. K dispozícii je hotelové parkovisko pre 140 áut a päť autobusov.

 

Hotel je jedným z najväčších kongresových centier na Slovensku.

 

Tatry ponúkajú množstvo outdoorových aktivít, ale čo, ak sa počasie nevydarí úplne podľa našich predstáv? V tomto prípade si v hoteli pod jednou strechou môžete zahrať squash, bowling, biliard či stolný tenis. Ak vám táto ponuka nestačí, môžete si zacvičiť vo fitness centre. Alebo radšej uprednostníte pasívny relax? Ani to nie je žiaden problém! Hoteloví maséri vás budú hýčkať rôznymi procedúrami, napríklad masážou s lávovými kameňmi alebo thajskými masážami. Dámy sa zasa môžu dať skrášliť v kozmetickom salóne. Po športe či oddychu vám posedenie v lobby bare spríjemní klavírna hudba v živom podaní.

 

hotel bellevue 5

 Romantika pre páry, pohodlie pre rodiny. Toto a ešte oveľa viac ponúka Grand Hotel Bellevue.

 

Hostia nemusia mať žiadne obavy o svoju bezpečnosť v súvislosti s koronakrízou. Podľa slov Miroslava Warhola v hoteli aplikujú všetky opatrenia vyžadované zo strany ÚVZ SR. Nad rámec investovali do ozónových lámp, ktorými pred otvorením hotela, ako aj priebežne budú dezinfikovať všetky izby a hotelové priestory.

Viac informácií: www.hotelbellevue.sk
Foto: Grand Hotel Bellevue