Vinárstvo NOLA vzniklo pred dvomi rokmi počas pandémie. Dvaja mladí, zamilovaní a ambiciózni partneri Anet a Jakub sa rozhodli investovať svoj voľný čas do aktivity, ktorá ich bude nielen tešiť a baviť, ale ľuďom prinesie zážitok v podobe kvalitného vína.

 

nola winery 2

 

Láska k hroznu a sila puta

Pre Jakuba - vyštudovaného vinárskeho technológa, je výroba kvalitného vína prácou i hobby zároveň. Anet sa stará o marketingové, expedičné a administratívne úkony vo vinárstve. „Ide o práce od nafľaškovania vína až po finálny úsmev na tvári človeka, ktorý náš produkt ochutná,“ hovorí o začiatkoch a úspešnom pokračovaní mladého vinárstva Nola, Anet. „Počas prvého roku sme vyrobili pár stoviek fliaš, z ktorých sme mnohé rozdali rodine a známym. Každý si našiel víno, ktoré ho oslovilo a my sme nakoniec bez akejkoľvek reklamy vypredali všetky zásoby. Vtedy sme si povedali, skúsme to vo väčšom,“ vracia sa v myšlienkach o tri roky späť Anet. Dnes sa vinárstvo Nola teší objednávkam z celého Slovenska, za čo sú veľmi vďační, a zároveň motivovaní k neustálemu zlepšovaniu.

 

nola winery 8

 

Custom etikety

Na etiketách značky vín Nola sú zobrazené dve držiace sa ruky, ktoré zosobňujú majiteľov vinárstva a ich vzájomné puto. Pretože je ale Anet detailistka i perfekcionistka zároveň, pre klientov na želanie začala vytvárať špeciálne custom etikety. Prvú etiketu vytvorila ako darček na krstiny v ich rodine. Bolo to prekvapenie, ktoré bolo zavŕšené obojstrannou radosťou. Tento malý detail totiž dokázal naozaj veľký efekt. „Ľudia etikety obdivovali, chválili a celá výzdobu to nádherne doplnilo. Etikety som postupne začala vytvárať na mieru pre každého zákazníka. Obaja s Jakubom máme radi nové veci, takže aj netradičné dizajnové požiadavky sú pre nás výzvou. Doposiaľ sme robili elegantné, kombinácie obrázkov a textu, firemnými motívmi, ale aj s fotkou oslávenca či s vtipným motívom“ hovorí ďalej Anet o pridanej hodnote vína z vinárstva Nola.

 

nola winery 5 nola winery 4

 

Etiketa podľa predstáv klienta i ako prekvapenie

Tvorba dizajnu etikiet prebieha pod Anetinou taktovkou. Ak zákazník nemá požiadavku osobného stretnutia, komunikujú navzájom online, ozrejmuje postup práce. „Väčšinou mi zákazník najskôr povie svoju predstavu. Podľa toho navrhnem etiketu, následne upravujem detaily podľa jeho pripomienok, až kým nie je úplne spokojný.“ Avšak Anet nemá problém vytvoriť etiketu aj v prípade, ak si zákazník nič konkrétne nevie predstaviť. Povie jej len detaily akcie, na ktorú je víno určené a prvotný návrh mu vytvorí podľa svojho pocitu ohľadom danej akcie. Pre klientov robili už aj etikety s prekvapením, kedy custom vínka išli ako darček a aj tento štýl obdarovania mal svoje čaro. Vždy celá objednávka prebieha na princípe "ako si zákazník praje". Anetu a Jakuba teší, že ich víno zákazníkom chutí, a ak môžu navyše aj drobnou pozornosťou ozvláštniť akúkoľvek príležitosť, večierok, podujatie, sú nadmieru spokojní.

 

nola winery 3

 

Letné boxy - všetko čo potrebujete na letný večer s priateľmi

Anet a Jakub často prichádzajú s niečím novým, čo zákazníkov poteší a osloví. Toto leto sa rozhodli uľahčiť svojim klientom vyberanie vín na pohodové večery s blízkymi. Už nemusia rozmýšľať, aká kombinácia vín bude tá pravá, stačí si vybrať, či jemné a sladšie vína, alebo skôr výraznejšie a suchšie. Jednoduché však?

KIND summer box- kombinácia najjemnejších vín vinárstva Nola s ľahkou ovocnou vôňou a príjemnou sladkou dochuťou. Box je ideálny pre milovníkov jemných a sladších vín.

DRY summer box - kombinácia zaujímavých suchých vín s rôznymi intenzitami vôní a variáciami chutí, v ktorých si každý nájde to svoje obľúbené. Box je ideálny pre milovníkov suchých, plných a naturálnych vín.

Víno so zľavou práve teraz

Práve teraz máte ako čitatelia tohto webu jedinečnú možnosť objednať si boxy vín z vinárstva Nola s až 15% zľavou. Stačí, ak pri objednávke v eshope uvediete letný kód - NOLA15. Zľava platí pre všetky objednávky boxov až do konca mesiaca jún 2023.

Na zdravie!

 

 

nola zľava

 

Viac informácií: www.nola.sk