Jedným z bodov Jesenného stretnutia hotelierov, ktoré sa konalo 21. - 23. októbra v Žiline bolo aj vyhlásenie výsledkov súťaže „Hotelier roka 2019“. Aktuálne sa ním stal Róbert Tóth, riaditeľ bratislavského Radisson Blue Carlton Hotel. K úspechu mu zagratulovala aj Ing. Antónia Franeková, riaditeľka vydavateľstva MEDIA/ST, ktoré je mediálnym partnerom hotelierskej asociácie.

 

hotelier roka uvod

 Hotelierovi roka gratulovala aj Antónia Franeková, riaditeľka vydavateľstva MEDIA/ST.

 

Súťaž Hotelier roka, ktorá hodnotí prácu manažérov slovenských hotelov, organizuje Asociácia hotelov a reštaurácií Slovenska. Róbert Tóth z nej ako víťaz vyšiel na základe verejného hlasovania spomedzi trojice finalistov.

Tento rok do trojice finalistov, ktorú zostavila odborná porota na základe viacerých kritérií, okrem Róberta Tótha postúpili aj Zuzana Semanová, riaditeľka hotela Lomnica v Tatranskej Lomnici a Michal Petráš, riaditeľ hotela Senec.

„Vášeň nenatrénuješ a nezmanažuješ, vášeň musíš hľadať a pestovať. Mám v živote zopár zásad, ktorým verím a ktoré si chránim. V práci sa venujem hľadaniu vášne v ľuďoch. Verím viac v ľudí ako v technológie i na to, že na hosťa nie je manuál, že byť dobrým je dobré a že peniaze nie sú všetko,“ povedal víťazný hotelier.

 

hotelier roka

Peter Tóth s ďalšími nominovanými - Z. Semanovou a M. Petrášom. Za AHRS víťazovi gratulovali Tomáš Ondrčka (vľavo) a Marek Harbuľák (vpravo) 

 

Hotel Radisson Blu Carlton, ktorý Róbert Tóth vedie, sídli v jednej z najikonickejších budov Bratislavy – v bývalom Carltone. Má nádherný výhľad a poskytuje príjemné a nezabudnuteľné zážitky v srdci starého mesta. Hostí tu vítajú šarmantní zamestnanci s legendárnou vášňou pre poskytovanie štýlových služieb.

Rozhovor s Petrom Tóthom prinesieme v nasledujúcom vydaní magazínu Top hotelierstvo/hotelnictví.

Pripravila: Alena Reháková
Foto: Ján Franek