Celý deň strávený na lyžiach a po ňom relax, oddych a rozmaznávanie. Sieť hotelov SOREA má svoje ubytovacie zariadenia na najatraktívnejších miestach Slovenska. Lyžovačka vo Vysokých či Nízkych Tatrách sa nemôže skončiť krajšie, ako v nových a moderných wellness centrách. Prinášame štyri tipy ako spojiť zimnú zábavu s oddychom.

 

DSC 8650

 

WELLNESS EUPHORIA Demänovská dolina

Je štýlové, moderné a má množstvo blahodarných účinkov. Dopriať telu regeneráciu v nízkotatranskom Hoteli *** SOREA SNP je skutočný zážitok. Hotel *** SOREA SNP sa nachádza v najnavštevovanejšej lokalite Nízkych Tatier, v Demänovskej doline. Počas nedávnej rekonštrukcie vzniklo prístavbou nové centrum regenerácie WELLNESS EUPHORIA s panoramatickým výhľadom na zjazdovku Biela Púť.

Novučičký WELLNESS EUPHORIA prináša vodný svet a služby na nadštandardnej úrovni. Súčasťou bazénov PANORAMA POOLS je relaxačný bazén s hydromasážnymi dýzami, vodnými chrličmi a perličkovou sedacou masážou. Atmosféru umocňujú podhladinové svietidlá.

 

DSC 9313

 

Odpočinúť si možno v oddychovom bazéne Whirlpool s vodopádom, hydromasážnymi dýzami, dnovou vzduchovou perličkou a s perličkovou masážou. Nechýba ani ochladzovací bazénik po pobyte v saunách, či Kneippov šliapací kúpeľ ako procedúra na povzbudenie krvného obehu.

 

DSC 8581

 

Hostitelia myslia aj na deti. V rodinnom FAMILY WELLNESS sa môžu vyšantiť v detskom bazéne s vodným ježkom či fontánkami, ako aj odpočinúť si v detskom oddychovom bazéne s vodným delom či šmykľavkami.

Pre návštevníkov, ktorí obľubujú saunu, má WELLNESS EUPHORIA v ponuke detskú saunu do 60°, parnú saunu AROMA pre osem osôb, infrasaunu carbo pre dve osoby, suchú saunu do 60° pre osem osôb a suchú saunu do 90° pre 12 osôb. Dokonalý relax vo wellness centre umocnia rôzne druhy masáží, či oddych v hydromasážnej vani.

 

DSC 8598

EUPHORIA logo

 

Wellness URANIA Tatranská Lomnica

Hotel *** SOREA URÁN je situovaný pod úpätím Lomnického štítu v centre Tatranskej Lomnice. Po lyžovačke 6,5 kilometrov dlhou zjazdovkou cez Lomnické sedlo je Wellness URANIA balzamom pre telo. Wellness centrum ponúka nerezový relaxačný bazén s netradičnými vodnými atrakciami ako lezecká sieť, hojdací záliv, vodné chrliče, masážne trysky, či vodná perlička. K dispozícii je fínska parná saunu a rôzne druhy masáží a zábalov. Hotel *** SOREA URÁN je ocenený certifikátom "Zariadenie priateľské k deťom a rodinám". Dva detské bazény sú prepojené nerezovou kĺzačkou s vodným ježkom sú tak bonusom k hotelovým službám zameraným na rodiny.

Hotel SOREA URÁN

 

urania

logo Wellness URANIA

AQUA Relax Tatranská Lomnica

V tichom prostredí neďaleko centra Tatranskej Lomnice je situovaný aj Hotel *** SOREA TITRIS. Okolie hotela je plné možností na rôzne zimné športové aktivity. Hotelové wellness centrum AQUA Relax poskytuje odpočinok s mnohými atrakciami ako je zrýchľovací kanál, vodný hríb a rekreačný bazén s protiprúdom. Kým sa deti šantia v 36-metrovom tobogane s vodným prúdom, dospelí si môžu užívať masážne atrakcie v bazénoch, liečivú silu rašelinového zábalu či relax v saune. Na výber majú suchú saunu, bio saunu s bylinkami a parnú saunu.

Hotel SOREA TITRIS

 

titris

 

logo Aquarelax

 

WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU Štrbské Pleso

Zimnú dovolenku s príjemným relaxom si môžete plnými dúškami užívať aj v Kongres a relax Hoteli *** SOREA TRIGAN. Je situovaný v atraktívnom prostredí Vysokých Tatier pri Novom Štrbskom plese. V špičkovom wellness centre WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU sú k dispozícii plavecké bazény i detský bazén. O dokonalé uvoľnenie tela aj mysle sa postarajú atrakcie ako sú vodné trysky, perličková masáž, šmykľavka a ďalšie, či viacero druhov sáun. Navyše, keď sa k tomu priráta unikátny panoramatický výhľad na tatranské končiare, vynikajúca poloha i zariadenie hotela, veríme, že zimný pobyt sa stane nezabudnuteľným zážitkom.

Hotel SOREA TRIGAN

 

strbske

 

logo Wellness svet regeneracie a oddychu

SOREA – sieť hotelov na Slovensku, patrí do skupiny elitných značiek ktoré predstavujú vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania hodnoty značky. Svedčí o tom aj ocenenie komisie expertov Brand Council, programu Slovak Superbrands, ktorá udelila spoločnosti cenu Slovak Business Superbrands Award 2017, 2018 aj 2019. Potvrdením kvality služieb je aj vysoké hodnotenie hostí od spol. Booking.com.

Text: BK
Foto: SOREA
Viac na: www.sorea.sk