Práve v súčasnom období, kedy je sektor gastronomických zariadení, reštaurácií, kaviarní i pohostinstiev vo veľmi ťažkej situácii, mnohí prevádzkovatelia zvažujú, či má zmysel prezentovať sa formou reklamy napríklad na internete, v online médiách či na sociálnych sieťach.
Med, delikatesa, pochutina, potravina i výživový a zdravotný doplnok. Práci so včelami sa Zdenka Grgulová venuje už takmer od narodenia. Keď rozpráva o výrobe medu a produktov s ním súvisiacich, oči jej žiaria šťastím a láskou. A to je hlavná ingrediencia všetkých jej medových zázrakov.
Hotelové raňajky. Téma, o ktorej sa často hovorí. Veď kto by sa netešil na chutné raňajky rozvoniavajúce každé ráno v hotelovej reštaurácii?
O pitnom režime počas leta a vo všeobecnosti sme si písali v nedávnom článku. Dnes sa zameriavame na pitný režim detí, ktoré sú spolu so seniormi náchylnou a ohrozenou skupinou na dehydratáciu organizmu.
Radúz Dula pôsobí od roku 2010 ako člen prezídia Asociácie hotelov a reštaurácií SR, v roku 2011 bol spoluzakladateľom Zväzu cestovného ruchu, ktorý ako viceprezident a neskôr predseda dozornej rady reprezentoval v mnohých projektoch.
Poznáte to? Ráno zavčasu vstať, prebudiť deti do škôl či škôlok. Umývanie, obliekanie a na jedlo už nemusí zostať čas ani chuť. Nemalo by to však byť pravidlom.