Pan-ázijská reštaurácia FOU ZOO je známa nielen v Bratislave, ale i na celom Slovensku. Gurmáni a milovníci dobrého jedla vyhľadávajú tento klenot slovenskej gastronómie pre nevšedné kombinácie chutí a zaujímavý interiér, ktorý umocňuje zážitok z návštevy. Novým menu prináša FOU ZOO novú paletu chutí.

 "Nový vietor" v gastronómii

Fou Zoo bolo otvorené pred deviatimi rokmi. Získalo nespočetné množstvo fanúšikov a milovníkov kulinárskeho umenia. Rok čo rok napĺňa svoju misiu - prinášať „nový vietor“ na slovenský gastronomický trh. Tento krát sa FOU ZOO otvára širšej verejnosti nielen novým menu ale aj formou servisu. Výborné jedlo v nevšednom prostredí už nemusí byť nedostupným zážitkom. Prinášať nový vietor do nového segmentu bude v budúcnosti cieľom tejto vlajkovej lode slovenskej gastronómie.

fou prva

Prepojenie toho najlepšieho z Ázie a Európy

Ak ste vo FOU ZOO ešte neboli, tešte sa na mix kuchýň rôznych ázijských a európskych krajín. Inak povedané, gastronomické umenie ázijského sveta je prispôsobené potrebám európskych jazýčkov bez toho, aby sa výrazne menili originálne receptúry. Zásadou je príprava jedla z čerstvých a kvalitných surovín. Precízne vytvorené kombinácie neobvyklých chutí v sebe spájajú čaro nepoznaného chuťového zážitku.

fou druha

Otvorené pre všetkých

Bohatou paletou chutí, ktoré FOU ZOO ponúka v novom menu od septembra 2019 osloví všetkých, ktorí majú radi jedlo. Novinkou tohto roku je aj nedeľný brunch – Sunday Sharing is Caring. 9 chodové menu ponúka výber ázijských a európskych gastronomických špecialít. Selekciou chutí a dostupnou cenovo predstavuje nedeľný brunch hodovanie na ázijský spôsob pre tých, ktorí sa s touto kuchyňou ešte nemali možnosť stretnúť.

fou tretia

Delikatesy pre celú rodinu

Na nedeľnom brunchi si môžete pochutnať na polievke z homára, kalamároch so špeciálnou omáčkou, avokádovom guacamole s ryžovými čipsami a ceviche - pokrme pripravenom zo surovej ryby marinovanej v limetkovom dipe. Ako hlavné jedlá sú servírované rezance s kuracím mäsom, špenátom a mangom, hovädzie rebro, ryža so zeleninou, tamagom a papájový šalát. A nechýba ani veľký dezert s 3 variáciami dipov. 

fou stvrta

Špičkový tím

Samozrejmosťou je profesionála obsluha, ktorá Vám o podávaných jedlách prezradí všetko, čo vás bude zaujímať. Úsmev, úctivosť a príjemná atmosféra patria k reštaurácii rovnako ako vynikajúce jedlo.

Na tomto mieste sa totiž varí s láskou pre všetkých. A je ju cítiť v každom súste. Príďte ochutnať.

Text: Petra Adamcová, FOU ZOO

Foto: FOU ZOO

viac informácií: www.fouzoo.sk   Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.  +421 901 74 74 74