Kvalitne a čerstvé suroviny, netradičné kombinácie a umenie na tanieri. Aj takú podobu môžu mať tradičné kačacie alebo husacie hody. Výsledkom je TOP gastronómia na slovenský spôsob.
V stredoeurópskom regióne je jeseň v gastronómii spojená s husacími a kačacími hodmi. Vychutnať si pečenú hus či kačku a lokše je pre gurmánov každoročný rituál. Ak sa navyše pod prípravu aj takého tradičného jedla podpíšu uznávaní kuchári, z hodov sa môže stať nezabudnuteľný kulinársky zážitok.
Menu venované špecialitám z tohto mäsa ponúkajú pravidelne každý rok v obľúbenej reštaurácii HU:MAN v eXtreme parku pri Vodnom diele v Žiline. Všetky jedlá z ponuky kačacích a husacích hodov sú prepojením klasických receptúr s pridaním netradičných surovín a jedinečnej chuti.
Počas októbra a novembra majú hostia reštaurácie HU:MAN možnosť vychutnávať nielen studené a teplé predjedlá a polievku, ale i delikátne hlavné jedlá z kačaciny či husaciny. Dezert ako sladká bodka je kombináciou klasiky v modernom poňatí. Medzi najlákavejšie patrí domáca lokša s makovo-slivkovou plnkou preliata horúcou karamelovou omáčkou.
Omámte svoje zmysly na Kačacom a Husacom pochode počas mesiacov október a november 2019 pod taktovkou executive chefa Petra Ďurča.
Stôl je možné rezervovať aj pre väčšie skupiny, business obedy a slávnostné príležitosti. Menu pozostáva výhradne z kačačích a husacích špecialít. Je nutná rezervácia telefonicky.
Rezervácie stolov na t. č. 0905 572 349.
Text a foto: HU:MAN
Viac na: human.sk