Kvalitne a čerstvé suroviny, netradičné kombinácie a umenie na tanieri. Aj takú podobu môžu mať tradičné kačacie alebo husacie hody. Výsledkom je TOP gastronómia na slovenský spôsob.

 

kačacie hody 2019 3

 

V stredoeurópskom regióne je jeseň v gastronómii spojená s husacími a kačacími hodmi. Vychutnať si pečenú hus či kačku a lokše je pre gurmánov každoročný rituál. Ak sa navyše pod prípravu aj takého tradičného jedla podpíšu uznávaní kuchári, z hodov sa môže stať nezabudnuteľný kulinársky zážitok.

 

kačacie hody 2019 1

 

kačacie hody 2019 2

 

Menu venované špecialitám z tohto mäsa ponúkajú pravidelne každý rok v obľúbenej reštaurácii HU:MAN v eXtreme parku pri Vodnom diele v Žiline. Všetky jedlá z ponuky kačacích a husacích hodov sú prepojením klasických receptúr s pridaním netradičných surovín a jedinečnej chuti.

 

kačacie hody 2019 4

 

kačacie hody 2019 5

 

Počas októbra a novembra majú hostia reštaurácie HU:MAN možnosť vychutnávať nielen studené a teplé predjedlá a polievku, ale i delikátne hlavné jedlá z kačaciny či husaciny. Dezert ako sladká bodka je kombináciou klasiky v modernom poňatí. Medzi najlákavejšie patrí domáca lokša s makovo-slivkovou plnkou preliata horúcou karamelovou omáčkou.

 

kačacie hody 2019 7

 

kačacie hody 2019 6

 

Omámte svoje zmysly na Kačacom a Husacom pochode počas mesiacov október a november 2019 pod taktovkou executive chefa Petra Ďurča.

Stôl je možné rezervovať aj pre väčšie skupiny, business obedy a slávnostné príležitosti. Menu pozostáva výhradne z kačačích a husacích špecialít. Je nutná rezervácia telefonicky.

Rezervácie stolov na t. č. 0905 572 349.

 

kačací pochod 2019

 

Text a foto: HU:MAN
Viac na: human.sk