Každý dobrý hotel si zaslúži rezervačnú platformu, ktorá sa dokáže prispôsobiť jeho jedinečným potrebám. Dokáže podporiť priame rezervácie, vyniknúť v online prostredí vďaka poprednému rezervačnému systému na trhu.

Platforma Profitroom je viac ako rezervačný systém s najvyššou konverziou na trhu. Je to výkonný nástroj pre marketingovú automatizáciu, pokročilý channel manager, designer a správcovanie internetových stránok v jednom. Jednoducho sa používa a jeho intuitívne rozhranie si bez ohľadu na úroveň technických znalostí a skúseností bez problémov rýchlo osvojí každý.

 

 

Funkcie platformy:

  • Profitroom sa prispôsobí požiadavkám každého hotela tak, aby podporila priame rezervácie a zároveň poskytla zážitok, ktorý si hoteloví hostia budú pamätať. Keďže na výsledkoch záleží, Customer Success denne spolupracuje na využití všetkých dát na zvýšenie konverzie výkonu.
  • Systém marketingovej automatizácie s jedinečnými CRM funkciami poskytuje prístup k užitočným informáciám, ktoré sú založené na dátach. A to z dôvodu zvýšenia tržieb a počtu hosťov, rozvíjania dlhodobých vzťahov a podporenia stratégie priamych rezervácii prostredníctvom zacielených kampaní.
  • Riadenie, správa a distribúcia cien a dostupnosti je základom intuitívneho rozhrania systému. Ten umožňuje efektívnu správu online predaja naprieč kanálmi a zahŕňa nástroje, akými sú flexibilné riadenie miery obsadenosti, hromadné aktualizácie cien a obmedzení.
  • Profitroom zabezpečuje aj organický a platený marketing vo vyhľadávačoch (SEM) a marketing na sociálnych sieťach. To všetko preto, aby sa cielene zvýšila návštevnosť webu. Zároveň prepája hotely s hlavnými meta-vyhľaedávacími platformami a to všetko pre čo najvyšší dosah.