Túto jeseň spoločnosť Tandem plus crc sídliaca v Spišskej Novej Vsi oslávila 25 rokov existencie v zariaďovaní atypických komerčných interiérov. Spoločnosť sa špecializuje na návrhy a výrobu interiérov do predajní, hotelov, barov, reštaurácií a administratívnych priestorov. Svoju štvrťstoročnicu Tandem plus crc, oslávil realizáciou wellness časti hotela Sorea SNP v Demänovskej doline v Jasnej. Celý dizajn vyprojektoval skúsený architekt Ing. arch. Albert Mikovíny. Spoločnosť považuje tento projekt za perfektnú ukážku svojej práce a dlhoročných skúseností.

 

tandem 1

 

INTERIÉRY NA MIERU

„Na našej práci milujeme rôznorodosť projektov, ktoré sa nám dostávajú na stôl. Za 25 rokov fungovania cez naše ruky prešlo 9000 rôznych projektov, vďaka ktorým máme neoceniteľné skúseností a špičkový tím odborníkov. Našim klientom zabezpečujeme poradenstvo, grafický návrh a vizualizáciu ich budúceho priestoru podnikania, až po konečnú dodávku vybavenia interiéru. Spolupracujeme s dizajnérmi a architektmi z celého Slovenska.“ Hovorí obchodný riaditeľ spoločnosti Tandem plus crc Maroš Ďurík.

 

tandem 25

 

ATYPICKÉ PULTY A RECEPCIE

„Nie je ani možné spočítať množstvo pultov, ktoré sme dodnes vyrobili.“ Prezrádza výrobný riaditeľ Jozef Šimčák, na margo náročnosti výroby recepčného pultu. Priestor recepcie wellness časti v hoteli Sorea SNP tvorí dominantný atypický recepčný pult z jaseňového masívu obkladaný kúskami štiepaného jaseňu, ktorý sa v interiéri wellnessu nachádza viac krát. Veľmi zaujímavým prvkom pultu je zelené zrkadlo, ktoré je v tvare pol oblúku po celej šírke. Zelené zrkadlo bolo ďalej použité aj v zápultí na drevených skrinkách a detailom je líhané sklo na lustri od Ing. arch. Albert Mikovínyho.

 

tandem 3

 

VYBAVENIE INTERIÉRU

Vďaka vlastnej drevo-výrobe spoločnosť Tandem plus crc zabezpečila výrobu celého vybavenia wellness. Konkrétne šatňové skrinky vyrobené z tvrdeného kompaktu vybavené elektronickými zámkami, oddychová časť so zavesenými drevenými lavicami na sedenie a smrekovými pňami, ktoré boli ešte počas procesu úprav opaľované. Ďalej skrinku s pracovnou doskou z jaseňovej škárovky pod umývadlo. Rovnako aj interiér pre masážne miestnosti, ako je obklad steny a stropu spolu so zeleným zrkadlom v presne vyrobených bublinách, pracovné dosky pod umývadla a drevené skrinky.

 

tandem 4

 

ATYPICKÉ DREVENÉ PRVKY

Celý priestor wellnessu tvoria drevené obklady stien zo štiepaného jaseňa a stropov z červeného smreku, ktoré boli povrchovo upravované olejovaním a voskovaním. Návštevníci si môžu vychutnať krásny panoramatický pohľad na Demänovskú dolinu z pohodlia drevených ležadiel vyrobených z jaseňového masívu priamo na mieru pre wellness. Atypickým prvkom je lamelový obklad stien okolo priestoru pre plavčíka tiež z jaseňového masívu. Všetok materiál, ktorý bol použitý, poskytuje vysokú odolnosť voči vlhkosti aby nedošlo k tvarovým zmenám prvkov a zároveň odolný voči chémii používanej vo wellness časti. Každý obklad je odsadený od steny aby sa nezabránilo cirkulácií vzduchu a dochádzalo ku kvalitnému vetraniu pomocou dilatácie.

 

tandem 5

 

KOMPLEXNÉ SLUŽBY

Firma Tandem plus crc, s.r.o. zabezpečuje pre všetkých klientov poradenstvo, návrh a výrobu aj obchodných, hotelových, barových a reštauračných interiérov. Vo svojom portfóliu má realizácie predajní elektrospotrebičov, obuvi, odevov, zlatníctva, optiky, drogérie, čerpacie stanice, lekárne, potraviny, kancelárie, firemné jedálne a kuchyne, bary, reštaurácie, galérie, wellness. Vďaka dlhoročným skúsenostiam a kombinácií ručnej a strojovej výroby dosahuje špičkovú kvalitu svojej práce.

galeria 1

galeria 2

galeria 3

galeria 4

galeria 5

galeria 6

Text upravila: Petra Adamcová
Foto: Tandem plus crc, s.r.o.
Viac informácií: www.tandem.sk